כאבים בכתף שמאל הקרנה לצוואר וליד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכתף שמאל הקרנה לצוואר וליד
    נטלי
    29/01/2009

שלום, לפני 11 שנים עשיתי ניתוח להסרת גידול שפיר על עצם הבריח השמאלית.. האזור היה תמיד רגיש באזור עצם הבריך ובכלל בכתף אבל ברמה סבירה. מאז ועד היום הייתי גם מעורבת בשתי תאונות דרכים בהם נפגעתי רק במכות יבשות באיזור הכתף ... כמו שציינתי האזור תמיד היה כואב מעט אבל בשנה וחצי האחרונות הכאבים בלתי נסבלים.. הכאב מקרין לי על הצוואר ועל כל יד שמאל עד לאצבעות.. ואני צריכה ללחוץ על כל האזור כמעט בכל רגע נתון כדי להרגיש מעין תחושת הקלה זמנית. הייתי אצל המון רופאים כולם טוענים שהכל תקין... הצילומים תקינים וכן גם בדיקת EMG תקינה כך שאין נזק לעצבים . רופא מסויים אמר שייתכן שמדובר בדאבת שרירים וממה שהבנתי אין לכך כל כך תרופה... אשמח אם תייעצו לי... מה עוד סימפטומים כאלה יכולים להיות כדי שאדע לדרוש את הרופאים והבדיקות המתאימות. הכאבים קשים לפעמים ברמה שאני לא יכולה לישון ונכנסת לתחושת ייאוש מוחלטת. יש לכם רעיון? אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בכתף עם הקרנה לאורך היד

ד''ר חגי אמיר
    30/01/2009

שלום נטלי.
    משאלתך ניראה שאת באמת סובלת כאבים, ופתרון לא נמצא.
    הכאב יכול לנבוע משני דברים, 1. ממתח ולחץ על המפרקים באזור, עםהשלחה לצואר וכאבים קורנים לאורך היד. 2. מעורבות של בעצבים בתוך רקמה צלקתית או לידה דבר שכשלעצמו יכול לגרות את העצבים ולגרום לכאב מפושט בכתף ולאורך היד.
    כדי להבחין בין השניים יש צורך בבדיקה פיזיקלית טובה על ידי אורטופד מומחה, ולהזמין את הבדיקות המתאימות כדי להדגים את הבעיות, ברגע שמגיעים לכיוון של אבחנה ניתן לנסות לפתור את הבעיה בדרכים שונות.
    המפתח הוא בדיקה פיזיקלית טובה ומכוונת לנסות למצא את מקור הכאב.
    בהצלחה,
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו