מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בכתף שמאל הקרנה לצוואר ולידנטלי29/01/2009
שלום, לפני 11 שנים עשיתי ניתוח להסרת גידול שפיר על עצם הבריח השמאלית.. האזור היה תמיד רגיש באזור עצם הבריך ובכלל בכתף אבל ברמה סבירה. מאז ועד היום הייתי גם מעורבת בשתי תאונות דרכים בהם נפגעתי רק במכות יבשות באיזור הכתף ... כמו שציינתי האזור תמיד היה כואב מעט אבל בשנה וחצי האחרונות הכאבים בלתי נסבלים.. הכאב מקרין לי על הצוואר ועל כל יד שמאל עד לאצבעות.. ואני צריכה ללחוץ על כל האזור כמעט בכל רגע נתון כדי להרגיש מעין תחושת הקלה זמנית. הייתי אצל המון רופאים כולם טוענים שהכל תקין... הצילומים תקינים וכן גם בדיקת EMG תקינה כך שאין נזק לעצבים . רופא מסויים אמר שייתכן שמדובר בדאבת שרירים וממה שהבנתי אין לכך כל כך תרופה... אשמח אם תייעצו לי... מה עוד סימפטומים כאלה יכולים להיות כדי שאדע לדרוש את הרופאים והבדיקות המתאימות. הכאבים קשים לפעמים ברמה שאני לא יכולה לישון ונכנסת לתחושת ייאוש מוחלטת. יש לכם רעיון? אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכתף עם הקרנה לאורך היד
ד''ר חגי אמיר30/01/2009שלום נטלי.
משאלתך ניראה שאת באמת סובלת כאבים, ופתרון לא נמצא.
הכאב יכול לנבוע משני דברים, 1. ממתח ולחץ על המפרקים באזור, עםהשלחה לצואר וכאבים קורנים לאורך היד. 2. מעורבות של בעצבים בתוך רקמה צלקתית או לידה דבר שכשלעצמו יכול לגרות את העצבים ולגרום לכאב מפושט בכתף ולאורך היד.
כדי להבחין בין השניים יש צורך בבדיקה פיזיקלית טובה על ידי אורטופד מומחה, ולהזמין את הבדיקות המתאימות כדי להדגים את הבעיות, ברגע שמגיעים לכיוון של אבחנה ניתן לנסות לפתור את הבעיה בדרכים שונות.
המפתח הוא בדיקה פיזיקלית טובה ומכוונת לנסות למצא את מקור הכאב.
בהצלחה,
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?