כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים
    סמדר
    29/07/2007

לפני כיומיים התחילו לי כאבים בתוך ברך ימין כעין צביטות עמוקות מידי פעם, וזה קורה דווקא בזמן מנוחה, כשאני שוכבת. וולטרן לא עזר. לציין, שלפני כ-3 שנים עברתי באותו ברך אורטוסקופיה וראו שקרעתי את המיניסקוס, ולפני הכל עשו לי מיפוי ברכיים וראו שחיקת סחוס דו ברכי. איני יודעת מה הצביטות האלו אומרות ומה עושים? לעומת זה בברך שמאל יש מעט נפיחות בצד הפנימי של הברך והיא גם כואב בעיקר כשלוחצים חזק. בצילום ברך שמאל רואים בצד הקיצוני אקזוסטוזיס גדול. מה דעתך על הנ"ל, אני בסביבות גיל ה-40. רב תודות - שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

ד''ר יבגני שויחטמן
    29/07/2007

שלום שני

הסיפור מורקב

צריך להיבדק אצל אורטופד

אני לא יכול לקבוע אבחנה רק לפי סיפור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים-המשך

אסנת
    29/07/2007

עמך הסליחה, עתה ראיתי את תגובתך.אז לפחות אם תוכל לענות בכלליות, במשהו ספציפי: מדוע מרגישים צביטות בתוך הברך?? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו