שאלה ? שאלה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ? שאלה ?
    .ע.
    04/02/2009

שלום לכם : האיתי אצל האורתופד בשל כאבים חוזרים בברך הוא הבי לי כדור אמר עם זה לא יעזור יתן לי זריקה שאלתי היא מה האבדל בו כדור לזריקה ? העים זריקה עוזרת יותר מאשר כדור ? נאמר לי שזואת זריקת קורטיזון העים במקום הזריקה יש כדור קורטיזון ? אודה לכם על אזרתכם ועים תוכלו בבקשה לתת לי את תשובתכם בהקדם האפשרי . בתודה מרואש .ע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ? שאלה ?

הוספת תגובה

• כדור או זריקה

ד''ר חגי אמיר
    06/02/2009

בכדורים ניתן לטפל בנוגדי דלקת בצורה שהכדור משפיע על כל הגוף, וגם על המפרק הנגוע.
    בזריקה של סטרואידים למפרק, המטרה היא שרוב החומר יפעל במפרק עצמו, וישפיע רק באופן חלקי על כל הגוף. בצורה כזו ניתן לקבל את מירב ההשפעה על המפרק הפגוע.
    לכל תרופה יש תופעות לואי.
    גם לכדורים וגם לזריקות, וכן יש להמנע מטיפולים תרופתיים אם אין צורך רפואי בכך, וללכת תמיד מן הקל אל הגבד. קודם את הטיפולים הקלים יותר עם פחות תופעות לואי, ואם זה לא עוזר ללכת על הטיפולים החזקים יותר עם שלהם גם יותר תופעות לואי.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו