טיפול בדורבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בדורבן
    שלי
    06/02/2009

כבר מספר שבועות אני מטופלת בפיזיותרפיה (אולטרסאונד ועיסוי של אזור הדלקת בכף הרגל), אך הטיפול לא עוזר לי עד כה. אני שוקלת לעשות מדרסים ולנסות סוגי טיפול נוספים. קראתי באינטרנט על מרפאה בתל אביב שנקראת CRT ומטפלת באופן יעיל בדורבן. האם מישהו מכם מכיר את המרפאה הזו ויכול להסביר לי במה מדובר? והאם יש צורך בבדיקה דינאמית בנוסף לבדיקה סטאטית של כף הרגל כאשר מתאימים מדרסים לצורך טיפול בדורבן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בדורבן

הוספת תגובה

• דורבן

ד''ר יחזקאל טיטיון
    08/02/2009

ראשית הטיפול הפיזיוטרפי החשוב ביותר הוא תרגילי מתיחה לאכילס ולפאציה הפלאנטארית אותם עלייך ללמוד לבצע מהפיזיוטרפיסת שלך ולהתמיד בביצועם כל בוקר וכל ערב בעצמך בבית למשך כשלושה חודשים.
    קראתי באינטרנט על מרפאה בתל אביב שנקראת CRT ומטפלת באופן יעיל בדורבן. האם מישהו מכם מכיר את המרפאה הזו ויכול להסביר לי במה מדובר? - מדובר בטיפול שאין עליו ספרות רפואית אמיתית ולכן לא אוכל להתייחס אליו מדעית אך יש אנשים שאומרים שזה עזר להם מאוד.
    והאם יש צורך בבדיקה דינאמית בנוסף לבדיקה סטאטית של כף הרגל כאשר מתאימים מדרסים לצורך טיפול בדורבן?- צריך מדרס שיתן בלימת זעזועים לעקב והורדה של העומס מהפאציה הפלאנטארית באזור המוצא שלה.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בדורבן

חנה
    09/02/2009

שמי חנה סבלתי מדורבן במשך כ שנה וחצי . ניסיתי את כל הטיפולים האפשריים כולל פיזאותרפיה גלי קול, גלי הלם, ואפילו זריקת קורטיזון ולא חל שיפור משמעותי בכאב. אך לבסוף קיבלתי המלצה לטיפול בליזר ולאחר מספר טיפולים הכאביםו נעלמו. 0526639973

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפל סיני בדורבן

חיים
    12/07/2009

אני מכיר מטפל סייני מדהים שמטפל בדורבן ב100% הצלחה\עדיין לא פגשתי משהו שהגיע אליו והוא לא עזר לו!
    קוראים לו ירון - 052-3401934
    ממש מומלץ!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו