מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בדורבןשלי06/02/2009
כבר מספר שבועות אני מטופלת בפיזיותרפיה (אולטרסאונד ועיסוי של אזור הדלקת בכף הרגל), אך הטיפול לא עוזר לי עד כה. אני שוקלת לעשות מדרסים ולנסות סוגי טיפול נוספים. קראתי באינטרנט על מרפאה בתל אביב שנקראת CRT ומטפלת באופן יעיל בדורבן. האם מישהו מכם מכיר את המרפאה הזו ויכול להסביר לי במה מדובר? והאם יש צורך בבדיקה דינאמית בנוסף לבדיקה סטאטית של כף הרגל כאשר מתאימים מדרסים לצורך טיפול בדורבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורבן
ד''ר יחזקאל טיטיון08/02/2009ראשית הטיפול הפיזיוטרפי החשוב ביותר הוא תרגילי מתיחה לאכילס ולפאציה הפלאנטארית אותם עלייך ללמוד לבצע מהפיזיוטרפיסת שלך ולהתמיד בביצועם כל בוקר וכל ערב בעצמך בבית למשך כשלושה חודשים.
קראתי באינטרנט על מרפאה בתל אביב שנקראת CRT ומטפלת באופן יעיל בדורבן. האם מישהו מכם מכיר את המרפאה הזו ויכול להסביר לי במה מדובר? - מדובר בטיפול שאין עליו ספרות רפואית אמיתית ולכן לא אוכל להתייחס אליו מדעית אך יש אנשים שאומרים שזה עזר להם מאוד.
והאם יש צורך בבדיקה דינאמית בנוסף לבדיקה סטאטית של כף הרגל כאשר מתאימים מדרסים לצורך טיפול בדורבן?- צריך מדרס שיתן בלימת זעזועים לעקב והורדה של העומס מהפאציה הפלאנטארית באזור המוצא שלה.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בדורבן
חנה09/02/2009שמי חנה סבלתי מדורבן במשך כ שנה וחצי . ניסיתי את כל הטיפולים האפשריים כולל פיזאותרפיה גלי קול, גלי הלם, ואפילו זריקת קורטיזון ולא חל שיפור משמעותי בכאב. אך לבסוף קיבלתי המלצה לטיפול בליזר ולאחר מספר טיפולים הכאביםו נעלמו. 0526639973
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפל סיני בדורבן
חיים12/07/2009אני מכיר מטפל סייני מדהים שמטפל בדורבן ב100% הצלחה\עדיין לא פגשתי משהו שהגיע אליו והוא לא עזר לו!
קוראים לו ירון - 052-3401934
ממש מומלץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?