בחירת כרית שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת כרית שינה
    אלונה
    08/02/2009

שלום, בשנים האחרונות אני סובלת משינה רעועה ומכאבי צוואר. כל חיי ישנתי עם כרית נוצות, ואני מעוניינת להחליף כרית. עשיתי מחקר לגבי סוגי הכריות שקיימות בשוק, ואני עדיין מבולבלת.. ולשאלותיי- האם כרית מסיליקון נחשבת לכרית אורטופדית ובריאה? האם שינה עם כריות גדולות מאוד (כריות טלויזיה) יכולה להזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת כרית שינה

הוספת תגובה

• אני יכול להמליץ לך

דויד
    08/02/2009

היי אלונה אני לפני כמה חודשים החלפתי את כל הכריות בבית שלי נמאס לי שכל בוקר הבן שלי מתעורר עם נוצות על הגב ולבת שלי כל בוקר נתפס הצוואר החלטתי שאני לא מתפשר יותר ועשיתי כמה מחקרים משלי . ישנם כמה סוגים של חומרים לטקס וטמפור כאשר לטקס הוא חומר שמופק מעץ הגומי ותכונתיו אנטי בקטריאלי, ודוחה גם עובש וגם קרדיות אבק והכי חשוב אלסטי כלומר מותאמת למבנה הצוואר בכל תנוחות השינה ובכך משחררת מלחצים ומקלה על צוואר נוקשה. בעוד שטמפור ( TEMPUR ) הוא פותח במקור בתחילת שנות השבעים במרכז המחקר של נאס"א. ה- TEMPUR המוכר לנו היום. זהו חומר ויסקו-אלסטי (בעל תכונות גמישות וצמיגות) בעל תאים פתוחים, רגיש לטמפרטורה ומסוגל לפזר לחצים ואת משקל הגוף באופן שווה. ישנם מספר אתרי מכירה מכוונים בנושא אני קניתי מאתר kariot מקווה שעזרתי לך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דיויד

אלונה
    08/02/2009

קראתי על כל סוגי הכריות אלו ואפילו נכנסתי לאתר שהמלצת עליו, אבל לצערי, המחירים הם מעבר למה שאני יכולה להרשות לעצמי (המיתון...) זו הסיבה ששאלתי לגבי כריות סיליקון, שמבחינת החומר שלהם נשמעים לי נוחים ורכים יחסית. ברור לי שבדרך כלל היקר יותר הוא האיכותי יותר ושאסור להתפשר על הבריאות וכו' וכו'.... אבל לצערי זה המצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו