כאבים חדים בשריר רגל ימין מתחת לישב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חדים בשריר רגל ימין מתחת לישב
    שני
    09/02/2009

לפני 3 שנים בערך כאשר עשיתי מתיחות לאחר ריצה מתחתי את רגל ימין ואיבדתי שליטה על הישיבה המותחת והרגל נדחפה קדימה, הכאב היה חד ובאותו הרגע גם קיבלתי סחרחורת מעוצמת הכאב, בכוח התרומתי והלכתי על הרגל, את אותו הלילה בקושי ישנתי. הופנתי לאורתופד ועברתי מס טיפולי פיזיוטרפיה (בערך 6 טיפולים), הכאבים נרגעו אך בתנוחות מסויימות עדיין הורגשו. לפני 4 חודשים בערך יצאתי לריצה ובניסיון לרוץ 100 מטר במהירות הכי גבוהה שאני יכולה מתחתי שוב את אותו השריר, הכאב היה חזק (אמנם בלי סחרחורות..) מאז, אני סובלת מכאב שבעיקר מורגש בשינוי ממצב סטטי אחד לאחר (בדרכ אחרי ישיבה ממושכת כאשר אני מנסה לעמוד כואב ל מאוד) רציתי להבין ממה זה נובע? אני לא זוכרת מה נמצא לפני 3 שנים אבל אם אני לא טועה היה זה סדק בשריר.. מה הכוונה? מה צריך לעשות על מנת להיפטר מהכאבים המטרידים הללו?? תודה רבה שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שריר

ד''ר יונה יניב
    12/02/2009

לפני 3 שנים כנראה היה קרע בשריר. החלמת השריר היא ע"י צלקת שאיננה מתנהגת כמו שריר ולכן השריר יותר פגיע. כאשר עשית הליכה מעבר לרגיל השריר עצמו התנהג כרגיל אבל רקמת הצלקת לא גמישה. כעיקרון רקמת צלקת מכווצת יותר מאשר הרקמות ליד ולכן, לדעתי יש לבצע מתיחות מבוקרות, אפילו עם פיזיותרפיסט ובעזרת US מקומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו