ניתוח "ביטול קרסול"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח "ביטול קרסול"
    איילת34
    11/02/2009

שלום, לפני כשנתיים עקב תאונה, ריסקתי הקרסול. ( 2 שברים מרוסקים ופריקה ) לפני הניתוח, הממצאים ברנטגן -" שבר במליולרי עם סובליקציה טטלו קרורלית" לאחר הניתוח קיבוע בפלטה ובברגים, אך " עדיין נראה ניתוק פרגמנט עצם מהמליאולוס המדיאלי ", עמדה טובה. הוצאתי את המתכות כולן לפני כשנה. כיום אני סובלת מהגבלה ניכרת בתנועה, מכאבים, ומדלדול שרירים בשוק של הרגל הפגועה ( ההיקף של השוק קטן ב-4 ס"מ מאשר השוק השנייה הבריאה) כשהייתי אצל האורתופד בביקורת, הוא אמר לי שישנה אופציה אך מוקדם לדבר עליה של ניתוח "ביטול קרסול" כששאלתי אותו במה מדובר ענה שצריך "לשייף" את הקרסול. האם מוכר לך ניתוח כזה? בנוסף, נאמר לי כי אין צורך בצילום , אלא רק אחת לשנתיים, כי "אבהל" מהתוצאות היות וישנה רק הדרדרות במצב ( האם בגלל האריתריתיס ? אוסטרופורוזיס? ) האם ישנה אפשרות למנוע את ההדרדרות? אודה מאוד להתייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח "ביטול קרסול"

הוספת תגובה

• כאבים בקרסול לאחר שבר

ד''ר חגי אמיר
    14/02/2009

שלום זהבית,
    את מתארת מצב של סבל מהקרסול שנתיים לאחר התאונה.
    יש לבדוק היטב את הצילומים ולראות אם ניתן בדרך כלשהי לתקן את המעוות.
    כדאי לפנות לרופא כף רגל כדי שיבדוק ויתן חוות דעתו על מצבך ועל אפשרויות הטיפול.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו