פציעת כתף בחדר כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעת כתף בחדר כושר
    מוטי אברהם
    15/02/2009

שלום לפני יומיים ביצעתי תרגיל בחדר הכושר שבו אני אוחז משקולת בשכיבה בשתי ידי מוריד ומעלה מאחורי הכתפיים. המשקל כנראה היה כבד לי מדי ותוך כדי מתיחה לאחור הרגשתי את הכתף כאילו יוצאת ממקומה .הצלחתי להרים את היד וחשתי כאב לא קשה מדי באיזור. המשכתי להתאמן. לאחר האימון הרגשתי כאב בתנועה של של הכתף כן בבוקר שאחרי כאב שלא חלף גם אם התכף אינה בתנועה מין כאב תמידי באיזור. לפי מה שקראתי הבנתי שמה שעברתי היה תת פריקת כתף אם כי איני בטוח. שאלתי היא האם עלי לגשת לאורטופד או לחכות מינימום ימים שהעניין יסתדר מעצמו. חשוב לי להדגיש כי הכאב אינו בלתי נסבל ואינו חזק מאוד אם כי מן הסתם לא נוח. אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעת כתף בחדר כושר

הוספת תגובה

• כאב בכתף בעת פעילות

ד''ר חגי אמיר
    16/02/2009

מוטי שלום,
    אכן זה נשמע כמו תת פריקה אולם יכול להיות גם כל מיני נזקים ומרעין בישין אחרים.
    בכל מיקרה אם אי הנוחות ניסבלת הייתי מחכה מספר ימים לפני שתפנה לאורטופד.
    בשלב זה תן מנוחה לכתף למספר ימים, ואחר כך תחזור בהדרגה לפעילות. ברוב המקרים נזקים קטנים מסתדרים מעצמם. גופנינו ניבנה בצורה מופלאה המתקנת את עצמה, וברוב המקרים בצורה מושלמת.
    אם הכאב לא יחלוף תוך מספר ימים אז יש מקום לפנות לאורטופד לסיוע.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו