מזרן לילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזרן לילדים
    קרן
    17/02/2009

שלום רב, אני לא יודעת אם זה המקום לשאול ביתי היקרה בת שנתיים ותעבור עכשיו למיטת נוער, הזמנתי מיטה מאוד יקרה ושכחתי לשאול על המזרן, עכשיו התקשרתי ונודע לי שהם נותנים מזרן גומי אויר לבן ולשדרג לגומי כחול כרוך בעוד הוצאה. לשאלתי מה ההבדל בין המזרנים, האם כדאי להשקיע עוד סכום כסף? ובכלל, איזה מזרן מומלץ לילדים להתפתחות גב תקינה. עוד אוסיף שזו מיטה וחצי שמתעתדת לשמש עד גיל הצבא (כגודל ההשקעה) תודה רבה מראש קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזרן לילדים

הוספת תגובה

• מזרן לילדים

ד''ר חגי אמיר
    17/02/2009

שלום קרן,
    ראשית חשוב לציין כי ילידם ישניים על כל סוגי המזרנים שנים רבות החל משינה על ריצפה קשה כמעט ללא ריפוד כלל וכלא על מזרוני קפיצים רכים ביותר. הגוף של הילדים מתרגל לכל ולרוב אין השפעה גדולה על התפתחות הגב. לא ידוע לי על מחקרים שבוצעו לאורך שנים המשווים שימוש בסוגי מזרנים שונים בגיל הילדות והשפעתם על כאבי גב במהלך החיים. אולם מנסיוני, ואיננו דל במיוחד, לא ניראה לי כי יהיה לכך שוני רב פרט להרגל של הילד לשון על מצא רך או קשה.
    באופן כללי רצוי תמיד מזרן גומאויר במידת קושי בינוני עד רב. הדבר תומך טוב יותר בגב ומונע התקשתות הגב בזמן השינה בצורות שאינם פיזיולוגיות.
    שוה להשקיע קצת יותר ולקבל מיזרן יותר קשיח עם שכבות חזקות יותר שיחזיק מעמד לעוד מספר שנים ולא יאבד את צורתו.
    מקוה שהבהרתי את עמדתי בנושא.
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו