כאבים בשריר כבר הרבה זמן...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשריר כבר הרבה זמן...
    שלומית
    19/02/2009

שלום רב. אינני יודעת אם אני כותבת בפורום המתאים כי איני יודעת מה מקור הכאב שלי. כבר כשבועיים יש לי כאב בשוקיים- ברגל ימין בלבד ומרגיש כמו כיווץ שרירים. הכאב מורגש רק כשאני מותחת את השוק- בישיבה. בהליכה לא מורגש. פשוט קמתי בוקר אחד עם כאב בשריר והייתי משוכנעת שמדובר בכיווץ שרירים רגיל- למרות שלא עשיתי שום פעילות גופנית או מתיחה מסויימת של הרגל. זה כאב מאוד בימים הראשונים ועכשיו כמעט ולא מורגש- כאמור רק בתנוחה מסויימת שבה שריר השוק נמתח (כשאני מתיישבת ונשענת על הרגל) אבל זה עדיין שם כבר שבועיים וזה מטריד אותי ואני מתחילה לחשוב שמדובר במשהו מעבר רק שאין שאין לי מושג מה זה יכול להיות. אשמח לעזרה ולהכוונה לאיזה רופא לפנות לבדיקה. וגם- האם יש סיבה לדאגה? אני אשה בת 34, בריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הוספה להודעה שלי

שלומית
    19/02/2009

לא הסברתי כראוי בהודעתי היכן הכאבים- ברגל מעל הברך- לא יודעת אם זה ירכיים או שוקיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר יחזקאל טיטיון
    23/02/2009

אני ממליץ לפנות ראשית לרפא המשפחה. אולי בעיית כלי דם? אולי בעיה אורתופדית? אולי אחרת? לכן כדאי לפנות לרופא המשפחה שיחליט לגבי המשך הבירור.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו