שחיקת סחוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת סחוס
    ויקי
    24/02/2009

שלו אני בת 33 + 2 (קטנים) ועקב כאבים רבים ברגל ימין, מפרק הירך, עשיתי לאחרונה m,r.i אשר מצא חסר בסחוס המפרקי ובכיפת הפמור ותחילת קרע קטן, הופניתי לפיזיותרפיה וקיבלתי מגה גלופלקס, הכאבים רבים מאד, מציקים ומגבילים ברמות של חוסר תפקוד, הליכה ונהיגה. אני מבינה שכרגע אני לא במצב ניתוחי, אבל בהווה הכאבים בלתי נסבלים. יש לכם הצעות טיפול נוספות? התור לפיזיו' הוא לעוד חודש וכמובן שהפיזיו' לא עוזר מיידי. תודה ושמח לתשובה ויקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקת סחוס

הוספת תגובה

• נסי להתעניין ב MRI טיפולי

דן
    26/02/2009

שמעתי בהרצאה על טכניקה חדשה למדי של טיפול בתהודה מגנטית לשיקום סחוס, מכון פרטי בפ"ת, הרופא הבודק ד"ר יוסלביץ. לכותב אין קשר למכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרק ירך כאוב

ד''ר רון ארבל
    28/02/2009

שלום ויקי
    ע"פ תאורך קיימת אפשרות לעזטר לך ע"י ארטרוסקופיה של פרק הירך עם הוצאת הסחוס החופשי .
    כמובן שטרם החלטה על ביצוע הארטרוסקופיה את חייבת להבדק שוב ויש לבחון שוב את ממצאי ה- MRI

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו