כאב חד בכתף שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חד בכתף שמאל

ד"ר שלום, זה למעלה משנה יש לי כאבים בכתף שמאל. הכאב הוא חד והוא גם מקרין לאזור שקרוב לעצם מעל החזה, זה כואב בעיקר בבוקר כשאני מתעורר. הייתי השבוע אצל אורטופד כתף- הוא אמר לי שזו כנראה דלקת והיא אף נפוצה נתן לי את ההנחיות הבאות: לקבוע תור לMRI או US באזור הכתף והחזה. כדור אטודלק 40 כדורים פיזוטרפיה שמתמקדת באחיזה שבאזור הכתף. מה שמוזר זה ששאלתי אותו אם אני יכול להתאמן והוא אמר לי שאין כל בעיה. כמובן בצורה שקולה, אבל אין הגבלה. הוא אמר שזה לא יגרום ליותר נזק כמובן שאם כואב אז זה סתם מציק אבל לא יכול לפגוע יותר מזה, אני לקחתי את מה שהוא אמר בלב שלם ושמחתי אבל האם כך הדבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חד בכתף שמאל

הוספת תגובה

• כתף שמאל

ד''ר יונה יניב
    02/03/2009

אכן כן, רק יש להזהר ולא לבצע באימון תנועות או להתאמן עם משקלים שגורמים לכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, שאלה נוספת

כלומר לעבוד עם משקלים קטנים בהתחלה ולעלות בהדגרתיות? האם אני צודק? אני עובד עם משקלים די מבדחים כרגע שעומדים על 5 קילו. בנוסף איזה תרגילים לא מומלץ לעשות, נגיד מתח ושכיבות שמיכה אני לא עושה. אני בהמשך אתייעץ גם עם האורטופד אבל אשמח לקבל ממך את דעתך היא תעזור לי מאד. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכתף

ד''ר יונה יניב
    03/03/2009

אני מעריכה כי המדובר בדלקת. אבל יש צורך בבדיקה קלינית לפחות! כדי לברר באיזה גיד/שריר הדלקת נמצאת. לפי מיקום הדלקת יש להתאים את התרגילים ואת העומסים. תרגילים מתאימים ניתן לקבל מהאורתופד שלך או מפיזיותרפיסט. יש גם חוברת תרגילים לכתף שהוצאה עם פרסומת של מגהגלופלקס. כעיקרון התרגילים טובים פרט לאלה שגורמים לך לכאבים. הרופא או הפיזיותרפיסט יכולים לומר לך אילו אסורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו