עצם הזנב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצם הזנב
    מירי
    02/03/2009

שלום רב למומחים, אני חודשיים לאחר לידה עם כאבים חזקים מאוד לאור בעייה במהלך הלידה , לחצו ליבמשך 4 שעות בחוזקה על איזור הבטן התחתונה וזאת עקב דימום מסיבי, לאחר הלחיצות הרגשתי כאבי תופת בעצם הזנב, עד היום אין שיפור. נתנו לי במחלקת יולדות אלגוליזין פורטה , נשלחתי לצילום סיטי של איזור האגן והעצם הזנב, לא ראו כלום, גם בדק אותי רופא, הוא אמר שמרגיש מין גולה שכזאת בעצם הזנב בנגיעה, ואמר להמשיך לקחת כדורים לכאבים. עברו חודשיים מהלידה, המצב אינו משתפר, אינני יכולה לשבת על ישבני עד עתה, אלא רק על הצד, אלגוליזין נהיה חלק קבוע יום יום אך לא יעיל, כנראה כבר הגוף התרגל לתרופה. מה עושים? האם יכול להיות לי מצב של דלקת שם וצריך אנטיביוטיקה או משהו כזה? אני ממש במצב בלתי נסבל שלא מסוגלת לטפל בתינוק בגלל זה וגם לא לשבת איתו על ישבני בכסא מעבר לכמה דקות. אודה לכם על תשובתכם והכוונה מה לעשות. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצם הזנב

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

מירי
    05/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זנב

ד''ר רון ארבל
    07/03/2009

שלום רב

ראשית עליך להבדק אצל אורטופד בעניין זה.
    בד"כ טיפול פזיוטרפי לזנב פגוע פותרת הבעיה ובמידה ולא ,ניתן להזריק למקום בכדי להפסיק הכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו