מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עזים בעקבמיטל05/08/2007
שלום,
אני בת 24, לפני כשנה התחלתי להרגיש כאבים חדים ועזים בעקב שמאל כל פעם שהתישבתי והייתי צריכה לקום ממש לא יכולתי,אני ממש טפסתי על הקירות.(אגב, עד היום אני מרגישה כאב זה)
עשיתי צילום והתגלה שיש לי דלקת בעקב שמאל, האורטופד הפנה אותי לזריקות DEPO-MEDROL 3 פעמים בשבוע, מאחר ולרופא משפ' זה היה נראה מוגזם מידי הלכתי לאורטופד אחר אשר הפנה אותי לפיזיוטרפיה ואמר לי לקנות מדרסים, נכון להיום אני עושה פזיוטרפיה בעקב במשך 5 חודשים ולא מרגישה שינוי כלל!!! בפזיוטרפיה עשו עיסוי בעקב,אולטרא-סאונד,חשמל וכדומה...
לפני שבועיים התחילו אותם כאבים גם בעקב רגל ימין.
לא קניתי מדרסים משום שבפזיוטרפיה אמרו לי שאין צורך, מאחר ומבנה הרגל שלי הוא טוב.
בכל אופן אם אתה כן ממליץ על מדרס האם הוא רק עוזר ללכת או פותר את הבעיה, הרי אם יש דלקת צריך קודם להוציא אותה, לא?!
אגב, אין לי דורבן (לפי צילום) וכן אין לי פלטפוס.
מה אתה ממליץ לי לעשות?
אני ממש סובלת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים בעקב
ד''ר יבגני שויחטמן06/08/2007שלום
לפי סיפור מדובר בתהליך דלקתי בחיבור של פציה פלנטרית
הטיפול כולל מדרסים לפי מדת גבס ( ללא קשר עם מבנה כף רגל תקין או לא) , פיזיותרפיה וזריקות DEPO MEDROL
יש מקום לבצע צילום כף רגל לשלול בעיות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למיטל-כאבים בעקב
אולי08/08/2007היי מיטל, אני גם בת 24. לפני שעוד התגייסתי סבלתי מכאבים בעקבים. לא יכולתי לעמוד יותר מ10 דקות מבלי לסבול מכאבים חזקים. פניתי לרופאים שונים ועשיתי צילומים ואמרו לי שאין לי שום דבר. עד שנפלתי על הרופא שהציל אותי. הוא אמר לי לנסות לקחת 10 ימים אביטרן (נוגד דלקת לא סטרואידי) וזה היה פשוט פלא תוך 10 ימים נעלמו כאבים שסבלתי מהם שנים!!! אז אולי כדאי לך להתייעץ עם הרופא שלך ובטוח תמצאי פתרון בסוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגליים
אדם25/09/2007לפני כשנה התחילו לי כאבים ברגל ימין בעקיב כל הרופאים לפי הצילום אין דורבן ויש גדילה כל הפיזטרפיטים אמרו יש דורבן עד עכשיו לא יכול לזוז ואני כדורגלן אני מבקש שמישהו יעזור לי אני משאיר טלפון שלי 0544837328
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?