בעיית כתף-צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית כתף-צוואר
    אייל
    07/03/2009

בן 20, מזה כמה חודשים סובל מכאב בכתף שמאל, הכאב מופיע בעיקר אחרי שאני מתעורר ברגע שאני מבצע קצת פעילות איתה הכאב דועך אך לא נעלם. בנוסף אני קם כבר המון זמן עם כאבים בצוואר והשכמות שלי כאילו תפוסות. כשאני נוגע שם יש כאב של שריר תפוס אבל זה לא נעצר פה גם בחלק שמעל החזה לבין הגרון יש תחושה של כאילו מופעל שם לחץ. מעיון קל באינטרנט ראיתי שיכול ליהות שמקור הבעיה הוא עמוד השדרה הצווארי. אני נוסע כל יום באוטובוס הלוך וחזור ובדר"כ נרדם בנסיעה וכנראה שהצוואר נוטה בצורה לא טובה. אני לא יודע אם זו הסיבה אבל הייתי רוצה לדעת האם זו יכולה ליהות אופציה שאכן עמוד השדרה הצווארי יכול להוות גורם עם תסמנים כאלה? ד"א הייתי אצל אורטופד כתף שהפנה אותי לMRI ופיזוטרפיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית כתף-צוואר

הוספת תגובה

• כתף-צוואר

ד''ר רון ארבל
    07/03/2009

שלום רב
    בהחלט יתכן שסבלך נובע מהצוואר אולם יש לבצע גם בדיקה מלאה של הכתף בכדי לשלול בעיה מקומית של הכתף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו