כאבים במפרק כף היד/שורש כף היד..חשש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפרק כף היד/שורש כף היד..חשש
    דנה
    10/03/2009

שלום, אני ניפצעתי בעבודה במפרק כף היד, שורש כף היד אני כרגע נמצאת תחת השגחה,טיפולים וכו'... יש חשש לדלקת בגידים במפרק FLEXOR TENDINITIS עשיתי רנטגן ובדיקת EMG והכל יצא נורמלי, אך עדיין יש לי כאבים רציתי לשאול ממה זה יכול לנבוע איך אפשר לגלות בעוד איזה דרך האם כדאי לעשות מיפוי עצמות? אני בת 27 ואמרו לי שזה קצת יכול להזיק לפריון משהו כזה אני יודעת שמה שמומלץ זה רק מנוחה ,אני לוקחת אטופן בשעות הצורך כשמשש כואב לי אבל הבנתי שהכדור הורס את הקיבה אז אני לא רוצה להגזים איתו גם אשמח אם תתנו לי ייעוץ כלשהו, תודה מראש דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פציעה בעבודה

ד''ר יונה יניב
    11/03/2009

כמה זמן את כבר סובלת? מתי היתה הפגיעה? איפה בדיוק כואב ומתי? מה כן עוזר לך? וכמובן בדיקה... מי שצריך להחליט על בדיקות נוספות הוא כמובן האורתופד או כירורג היד המטפל בך, כמובן צריך להסביר לך מדוע הוא מחליט על בדיקה מסוימת וכמובן על כל טיפול שאת זקוקה לו, או עזרים כמו סדים.
    הסיבות לכאבים יכולות להיות שונות ורבות מכדי לעשות הכללות שלא לצורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו