ספורט וכאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט וכאבי ברכיים
    דורה
    31/03/2009

שלום רב. אני בת 30, סובלת כשנתיים מכאבי ברכיים, בייחוד ברך ספציפית.. הבעיה היא שאני מאוד אוהבת ספורט והכל נהיה לי בלתי אפשרי. פיזיותרפיה בקושי עוזרת אגב. שלחו אותי לשחות אבל אני יודעת לשחות רק חזה, וזה יותר מכאיב. ספינינג אני ממש לא יכולה. אירובי לא, מדרגה לא. בעצם בתחום העלאת הדופק הספורט היחיד שאני מסוגלת הוא הליכה (וגם מתחיל לכאוב אחרי שעה..). אולי פספסתי משהו? איזה ספורט אוכל לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט וכאבי ברכיים

הוספת תגובה

• אפשר עזרה בבקשה?

דורה
    01/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

maria
    01/04/2009

תודה רבה על התשובה.
    עשינו צילום חוזר לילד ואורטופד שבדק אותו אמר שמדובר ב
    metacarpal fracture ללא תזוזה
    לאחר התיעצות עם אורטופד נוסף הוחלט לא לשים לילד גבס או תחבושת ונאמר לנו שתוך שבועיים זה אמור להחלים.
    האם זהו טיפול מקובל במקרים כאלה (או יותר נכון חוסר טיפול)?
    מהו זמן החלמה בפציעות כאלה? כמה זמן לוקח לנפיחות לרדת. הילד כבר 6 ימים עם יד נפוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט וכאבי ברכיים

ד''ר חגי אמיר
    01/04/2009

גלית שלום,
    תנסי על מכשיר cross country הליכה אליפטית.
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל לא אמרת אילו סוגי ספורט מומלצים

דורה
    02/04/2009

אודה על עזרתך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו