כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    אריאל
    12/04/2009

מזה כשלושה שבועות אני סובלת מכאבי גב תחתון. הכאב לא הופיע כתוצאה מפעילות כלשהי, אך טורדני מאוד, בעיקר בעת מעבר מישיבה/שכיבה לעמידה (כואב בעיקר במידה ואני מתעוררת בלילה). בתחילה רופא משפחה התרשם משרירים תפוסים והמליץ על משככי כאבים. בהמשך פניתי לאורתופד אשר נתן לי תרופה אנטי דלקתית (ארקוקסיה) ל-10 ימים. התרופה הפחיתה במעט את הכאב אך לא העלימה אותו וכעת היא הסתיימה והכאבים חזרו. עלי לציין כי אני חשה גם קרנה של הכאב לאזור הצלעות בחזה ולעתים גם לאזור הירכיים
    על מה זה יכול להעיד ומה כדאי עוד לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• שרירים תפוסים

יערה
    16/04/2009

שלום אריאל
    לאחר שהתוודאת כי לא מדובר בדלקת ולרופא לא היה פתרון אלטרנטיבי לבעיה, אני רוצה להעלות השערה כי אולי ומדובר במחסור במינרל המגנזיום בגופך. המגנזיום נחוץ כדי לבנות ולתחזק את השרירים והעצמות בגוף. בד"כ כאשר קיים מחסור בגוף השרירים נתפסים ואף מתכווצים עד כדי התקף המלווה בכאבים עזים במיוחד בלילות. האוכלוסיה הסובלת מהתכווצויות אלה היא מגוונת (נשים בהריון, ספורטאים, הגיל השלישי) שמירה על תפריט מגוון ואכילת תרד שקדים ושוקולד מריר הכרחיים אך לא תמיד נותנים מענה לבעיה. קיים תוסף מגנזיום אשר פותר את הבעיה באופן מיידי מהלילה הראשון ומותאם במיוחד לסובלים ממחסור במגנזיום - התכווצות שרירים "anti leg cramps" של נווה פארמה.

מקווה שיכולתי לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו