כאבי רגליים/שוקיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים/שוקיים
    בת-של
    12/04/2009

אני בת 63.שנים חשתי חוסר-שקט ברגלים.זכור לי שאף בנעורי התלוננתי שרגלי "מותחות" לי,אך לא התיחסו לכך. הכאבים החריפו עקב כדורי סטטין שונים.לקח זמן עד שהבנתי(בעצמי,מקריאה באינטרנט)שאלו תופעות לוואי.נסיתי סוגים שונים,אך לשוא.כיום אני מקבלת COLESTID,מין אבקה,שנאמר שאין לה תופעות לואי וכאבי רגליים. בכ"ז אני חשה ששרירי רגלי האחת מציקות,כואבות.אני חשה,לעיתים,כמו נכה,מוגבלת.לא יכולה לעמוד זמן ממושך, או סתם להסתובב,לטייל. פעם הייתי אצל נוירולוג,ש"שמח" נורא לאבחן זאת כRLS ,רצה מיד לצרפני לקב' מחקר ורשם לי REQUIP,אך פחדתי ונמנעתי מלקחת. גם לבדיקת EMGנשלחתי.בסריקה טומוגרפית של ע'ש גבי מתני סקראלי נמצא היפרלורדוזיס מותני ניכר.זיזים קדמיים בשולי גופי החוליות ודגם בלט קדמי ודו צדדי של האנולוס.ועוד דברים כאלה... איני סובלת מכאבי גב! האורטופד אמר: הגב משפיע על הרגלים.אך עם כל הכבוד לי יש חשד ותחושה שכאבי השריר ברגל,אינם קשורים כלל לגב וסתם פוטרים אותי בלא-כלום ו"אין מה לעשות" -אך אני ממשיכה לסבול. אני עובדת,אנרגטית,שמחה אך סובלת. סליחה שהארכתי.מה ניתן עוד לעשות ולא עשיתי? למי אפשר לפנות?הרי אין "רופא רגליים" ... תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים/שוקיים

הוספת תגובה

• מישהו מתיחס לשאלות??????

בת-של
    20/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו