SPINA BIFIDA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SPINA BIFIDA
    אלה
    20/04/2009

שלום
    אני בת 28 נולדתי עם ספינה ביפדה הפגיעה היא בחלק התחתון של עמוד השידרה כאשר רגל שמואל חלשה יחסית לימין ,כאשר אני מבצעת פעילות גופנית מאומצת אני חשה כאבים בדיוק באזור הניתוח .דבר שמעורר בי שאלות לגבי הריון עתידי ,האם הריון יכול לפגוע בעמוד השדרה?
    שאלה נוספת-האם ספינה ביפדה זהו מום תורשתי .

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SPINA BIFIDA

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

הדר
    26/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• spina bifida

דורון
    27/04/2009

אני בן 30 ספרטאי מצטיין עם עבר קרבי מאוד לאחרונה עקב כאי גב חזקים התגלה בצילום ספינה ביפדיה חלקית בחוליה l5 מה ממולץ לעשות ע"מ להמשיך בפעילות גופנית נמרצת בלי לגרום נזק נוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ע"ש

ד''ר יונה יניב
    28/04/2009

תלוי באיזה גובה הפגם, אם בL5 או S1 - אין לו כלל משמעות. בשאר הגבהים - תלוי בגדלו ובמומים המצטרפים אליו. כעקרון - בL5 או S1 - לא גורם לכאבי גב בכלל. זהו סתם ממצא מקרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו