ניתוח לשחרור עצב תחושתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לשחרור עצב תחושתי
    שי
    22/04/2009

אני סובל מכאבים ביד שמאל לאחר אימון בחדר כושר
    הפסקתי להתאמן כבר כמעט שנה ועדיין הכאב אומנם פחת במקצת אך לא נעלם ועומד על אותה כמות כאב כב מעל חצי שנה.
    שלחו אותי לכמה צילומים כולל EMG ולאחר מכן קיבלתי הפנייה אל הרופא מומחה אורטופד
    הרופא המומחה שבמקרה הוא גם המנתח אמר לי שניתוח כנראה יפתור את הבעייה..
    נתן לי הפנייה לניתוח שחרור עצב תחושתי רדיאלי באמא שמאלית בב"ח כרמל.
    סך הכל הרופא היה נראה נחמד וזה קצת הרגיע אותי כי הוא אמר שהוא גם המנתח שם.
    הממ אני קצת חושש מהניתוח ויש לי מספר שאלות.
    כמה זמן לוקח הניתוח והאם הצלקת של הניתוח ממש גדולה?, במקרה שלא קעקוע יכול להעלים אותה בכל אופן...
    ושאלה שנייה כמה זמן התאוששות עד שאני אוכל לחזור להתאמן?
    וכמובן האם יש מקרים שהניתוח כושל מה יכול לקרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לשחרור עצב תחושתי

הוספת תגובה

• עצב רדיאלי תחושתי שטחי

ד''ר יונה יניב
    23/04/2009

העצב האמור - לא ניתן לבדוק אותו בEMG. בנוסף, הוא בדכ"ל נפצע מפגיעות חודרות כמו דקירה או חתך, כן, גם בניתוחים. אם הוא מציק ללא פציעה חודרת הבעיהכנראה בלחץ חיצוני עליו. הייתי מנסה קודם להוריד כל מה שיכול לגרום ללחץ כמו שעון, צמיד, כפפות שאחוזות בשרש כף היד ולא לנתח מהר. ניתוח לעצב הזה גורר אבדן תחושה באיזור מסוים בכף היד והצלקת גדולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שי
    23/04/2009

אין לי על היד שום צמיג או שעון... ואני כבר מעל חצי שנה לא מתאמן שום פעילות פיזית עליו.
    דיי נואש כבר ניסיתי הכל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו