תוצאות אולטרסאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות אולטרסאונד
    עופר ניב
    26/04/2009

הייתי מעורב בתאונת אופנוע
    הכתף קיבלה מכה חזקה מאוד ואחרי אולטרה סאונד יש כמה ממצאים בשבילי זה ממש מערכת כוכבים חוץ מהכאבים שהם מוכרים לי כבר חודשיים
    long tendon of biceps muscle הדגמה תקינה עם מעט נוזל במעטפת.
    tendon supraspinatus החלק הדיסטלי של הגיד הודגם מעט מעובה 0.7 לעומת 0.4 מהצד השני עם הסתיידות עדינה באורך 0.6 ס"מ.
    בחלקו הקדמי הודגם פס היפאקואי באורך 0.3 ס"מ יכול להתאים לקרע תוך סיבי
    פרק אקרומיו קלויקולרי הודגמה תפיחות ריקמה רכה
    אז מכול הסלט הזה בכתף שמאל הודגם רק שינוי גרמי קל
    מה יש לומר כמה מילים ספורות שמיצרות כאב גדול אולי אפשר לקבל קצת הסבר רקע ואולי המלצות להמשך טיפול
    תודה עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות אולטרסאונד

הוספת תגובה

• כתף

ד''ר יונה יניב
    27/04/2009

לפי הUS יש לך דלקת קלה בגיד הביספס, ההסתיידות העדינה יכולה להיות שאריות מקרע שריר שהתחבר או משטף דם שהיה באיזור, בנוסף באותו שריר יש ממצאים של סיבים שנשארו קרועים.
    בקיצור - הכאבים שלך נובעים מפציעה של שרירים המחזיקים את הכתף במקומה לאורך התנועה. הפציעה הזו מחלישה את השרירים ואז נגרם כאב בתנועה _כי הכתף לא מוחזקת לגמרי במקומה (זה לא!! פריקה או תת פריקה של הכתף).
    הפתרון בדכ"ל מצוי בפיזיותרפיה נכונה והרבה זמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

עופר ניב
    29/04/2009

כן אני קיבלתי את תגובתך וכמו שכולם טוענים זה מצב זמני והפציעה תחלוף אני עוסק בפיזוטרפיה כול היום אבל לצערי המצב רק מחמיר !!!!!
    דבר תמוהה לי , אולי כדאי לבדוק את הבעייה יותר לעומק?
    בכול מקרה הבנתי שהקרע הקרעים או מה שקרה כבר אמורים לחלוף ללא שום התערבות חיצונית ?
    תודה על התגובה עופר ניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתף

ד''ר יונה יניב
    30/04/2009

לא ציינת כמה זמן כבר חלף מהפציעה אבל אם יש החמרה ייתכן שיהיה צורך בMRI עם ארתרוגרפיה - הזרקת חומר ניגוד למפרק כדי לראות אולי יש בעיה אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

עופר ניב
    30/04/2009

התאונה ארעה לפני שלושה חודשים והפיזוטרפיה לדעתי החמירה את הבעייה לצערי
    גם אני חשבתי שצריך ברור מעמיק יותר ממיפוי עצם על אםאי רי לא חשבתי אז בהחלט הארת את דעתי תודה על העיצה אעדכן אותך על התקדמות מחר אני אצל הרופא
    עופר ניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו