מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר בין פגיעה בקרסול לפגיעה בברךאיילת3408/05/2009
שלום,
לפני כשנתיים ריסקתי את הקרסול בתאונה ( גילו 2 שברים מרוסקים ופריקה )
בעקבות הפגיעה עברתי 2 ניתוחים - לקיבוע המתכות וניתוח שני להוצאתם.
אני בת 34 בריאה ועד לתאונה ללא בעיות בריאות או בעיות אורתופדיות.
אותרופוד הפנה אותי השבוע לבדיקת MRI אחרי תלונות שלי על כאבים ולחץ באיזור זהחלו מאז החזרה לתבנית הליכה רגילה אחרי התאונה וההחלמה מהשבר בקרסול.
תוצאות ה-MRI והבדיקה של האורתופד קבעו "קרע בסהרון הלטרלי בברך ימין" , "רגישות ניכרת סדק מפרקי לטרלי עם קליק ברור במעבר בין כיפוף ליישור"
חשוב לי מאוד להדגיש שאף פעם לא סבלתי מבעיות ברכיים או מכאבים כאלה בעבר, לפני התאונה והניתוחים בקרסול. ( השיקוםן כולל תיקון מנגנון ההליכה ארכו זמן רב- כשנה )
האם יתכן קשר בין קרע במינסקוס חיצוני לריסוק הקרסול לפני כשנתיים?
האם אורתוסקופיה הנה הפתרון היחיד והאחרון לטיפול במצב?
אודה מאוד לתשובתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסקוס
ד''ר יונה יניב12/05/2009אינני יודעת ממה נובע הקרע במניסקוס. בגילך זה אפיני יותר בחבלות סיבוביות של הברך, אבל תמיד יש יוצאים מהכלל. אאם כבר עשית פיזיותרפיה אין פתרון אחר מלבד ארתרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?