הרגשת "נימול" בכף היד וכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת "נימול" בכף היד וכאבים
    רון
    13/05/2009

נפגעתי בספורט (פוטבול) באזור הכתף והצוואר כתוצאה מלחיצה חזקה של הראששלי כלפי החזה לפני מספר חודשים ואני עוסק בספורט באופן קבוע כולל ספורט מגע כמו פוטבול וכדורסל
    יש לי כבר תקופה ארוכה הרגשה של צוואר (עורף למעשה) תפוס והרגשה כמו כשנרדמת היד באגודל שמלווה בכאבים באיזור החלק התחתון של שריר התלת ראשי
    השתמשתי בארקוקסיה 120 למשך 10 ימים מה שעזר לכאבים בעורף לאחר שבעקבות משחק הגעתי למצב שלכאבים חזקים במיוחד וחוסר יכולת להזיז את הראש אבל מעבר לטיפול בכאבים הטיפול לא עזר.
    כמו כן אני מורח ומעסה אתאיזור העורף עם משחות כמו טראומיל ווולטרן ומשתדל למתוח ולחזק את האיזור.
    שאלתי היא מה עוד ניתן לעשות ללא זריקות וניתוחים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

רון
    13/05/2009

ממה שקראתי עד עכשיו זה מתאים לפגיעה שנקראית סטינגר או ברנר של Brachial Plexus

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה צווארית

ד''ר זאב פלדברין
    13/05/2009

קודם כל חיבים להגיע לאבחנה נכונה לפני שמחליטים על טיפול . זה דורש בידקה מדוקדת גופנית ביצוע של בדקית EMG ואולי מיפוי עצמות ממליץ לפנות להבדק ולהתחיל את המסלול עד לאבחנה מדוקית ואזי להחליט על הטיפול .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו