שחיקת סחוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת סחוס
    שרון
    17/06/2009

שלוםאני בת 59 סובלת מכאבים בירך שמאל וצליעה ברגל שמאל מזה 3 שנים כל פעם מאבחנים משהואחר מומחה לבעיות עמוד שידרה טוען שהצליעה שלי נובעת מלחץ על חוליותL4 - l5 - ובין l5 ל-s1 לדעת המומחה עלי לעבור ניתוח אינדוסקופי שיקל על הצליעה, לא מהרתי לבצע את הניתוח והמתנתי כ-7 חודשים לאחרונה הגעתי לרופא שהזמין אותי לאישפוז והניתוח האינדוסקופי, וסיפרתי לו שיש לי כל הזמן כאבים בתוך הירך, נשלחתי על ידו לבצע צילום וגם בדיקת MRI בצילום רואים ניוון של הסחוס והופנתי למומחה לירך לצערי בקופ'ח כללית לא אשרו לי את בדיקת MRI למרות מצבי העגום , אני יודעת שבסופו של דבר יש אופציה ניתוחית של החלפת המפרק , שגם לא הכי מוצלחת לטווח רחוק. אני רוצה לציין שקראתי את הכתבה הנ'ל ועל כל מיני שיטות חדשניות ללא התערבות נתוחית , אבל לצערי למי שיש בעיות קצב זה לא מתאים אני מקבלת רק 12.5מ"ג לבעייה של דופק מהיר האם אוכל להתאים לטיפול הנ'ל או שעלי לשאול את הקרדיולוג אני עושה הרבה התעמלות אופניים ושחייה , ומתיחות ולאחרונה מכשיר שעולים ויורדים במהירות [לא הליכון] על הליכון יש לי כאבים איומים לאורך הרגל .אבל זה רק עוזר לשרוף קלוריות ועושה לי מצב רוח יותר טוב אבל אני יוצאת צולעת וזה די מדכא אותי בעבר הייתי מאוד פעילה אוהבת וחובבת הליכה ומאוד קשה לי להשלים עם מגבלה זו - אשמח אם תידע אותי בנדון בתודה מראש - שרון חייבת לעשות הרבה ספורט כיוון שלפני כשנה הפסקתי לעשן ועדייין לא נגמלתי לגמרי [ די מתגעגעת לעישון אבל נלחמת מלחמה יומיומית]. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקת סחוס

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס

ד''ר זאב פלדברין
    18/06/2009

מה השאלה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו