כאבים בצד ימין בשל עבודה ליד המחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד ימין בשל עבודה ליד המחשב
    לילך קרמן
    23/08/2007

לאחרונה, כשאני עובדת ליד המחשב יש לי כאבים בצד האחורי של כתף ימין, בצד האחורי של החלק העליון של יד ימין, קצת מתחת לבית השחי הימני וכן זה מקרין לצלעות בצד ימין. אני מאמינה שזה בשל המחשב כי יד ימין היא היד הפעילה שלי (אני אוחזת בה את העכבר) ובצד שמאל אין לי כאלה כאבים. אני עושה מעט תרגילי התעמלות וזה עוזר מעט אך לא לגמרי.

הייתי אצל אורטופד בקשר לבעיה אחרת שלי והוא אמר שאשנה את התנוחה שבה אני יושבת. זה לא נשמע לי רציני. האם יש משהו שניתן לעשות כדי למגר את הכאבים לגמרי? האם יש איזשהם תכשירים ו/או תרופות לכך? התעמלות מיוחדת? רופא אחר ללכת אליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בגלל מחשב

ד''ר דן צין
    23/08/2007

לילך שלום,
    למה את חושבת ששינוי תנוחת העבודה זו עצה לא רצינית? בעצמך את חושדת שזו הסיבה לכאבים, וכך ניתן יהיה לטפל בבעיה מהשורש. פתרון אחר יכול להקל אך הכאבים עלולים לחזור. ראי כמה אביזרים ארגונומים למחשב יש היום בשוק, וזה לא סתם.
    כל מה שאמרתי לא צריך לבוא במקום בדיקה גופנית יסודית לשלול בעיה אחרת.
    חפשי באתר זה ותמצאי כתבות הענין תנוחת העבודה הנכונה.
    בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו