סיבוב הקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבוב הקרסול
    רחל
    26/06/2009

ביום ראשון נפלתי עברתי חומה בגובה חצי מטר וכאשר הנחתי את הרגל סובבתי את כולה. היא התנפחה ומאז איני יכולה לדרוך עליה. בצילום אמרו אולי שבר תלישה,בבית החולים אמרו שזו מתיחה קשה ברצועות. קיבלתי קיבוע מפלסטיק ואני נעזרת בקביים. האם מתיחת רצועות יכולה להיות כ"כ קשה שחמישה ימים כבר איני מצליחה לדרוך על הרגל?
    יש לי תחושת לחץ ברגל כאשר היא מונחת למטה.כמה זמן זה יכול לקחת עד שאוכל לפחות לצלוע?
    מה זה שבר תלישה ? אם היה שבר וודאי היו אמורים לראות בשני הצילומים שעברתי?
    האם הקיבוע והמנוחה אמורים לעזור או יש עוד דברים שיכולים לזרז את החלמת הרגל?
    תודה מראש רחל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבוב הקרסול

הוספת תגובה

• קרסול

ד''ר יחזקאל טיטיון
    29/06/2009

האם מתיחת רצועות יכולה להיות כ"כ קשה שחמישה ימים כבר איני מצליחה לדרוך על הרגל? - כן.

יש לי תחושת לחץ ברגל כאשר היא מונחת למטה.כמה זמן זה יכול לקחת עד שאוכל לפחות לצלוע? - אללה יודע.

מה זה שבר תלישה ? - במנגנון סיבובי יכול להגרם שבר תלישה של קצה הפטישון החיצוני.

אם היה שבר וודאי היו אמורים לראות בשני הצילומים שעברתי? - בד"כ כן.

האם הקיבוע והמנוחה אמורים לעזור או יש עוד דברים שיכולים לזרז את החלמת הרגל? - מנוחה עם רגל מורמת קירור מקומי והרבה סבלנות. הפעלה עצמית של הקרסול כדי לשמור על טווח תנועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו