כאבים בגב תחתון וברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב תחתון וברגל
    Noam
    27/06/2009

שלום ד"ר,
    בת 37, כאבים חזקים בגב תחתון צד ימין(מקום ספציפי)ובירך ימין כבר מספר שנים. הכאבים מופיעים גם בהליכה, ישיבה וגם במנוחה. במהלך השנים עשיתי פיסיותרפיה, ביצעתי מיפוי עצמות,MRI,CT, ודופלר ועדיין איני יודעת מה הבעיה. הכאבים הולכים ומחריפים וכרגע קיימים גם כאבים חזקים באזור הברך ומתחתיה בשוק.מיפוי עצמות הראה קליטת יתר בעמ"ש גבי תחתון T9-10 וב-SIJ דו"צ.ערכי בדיקת דם CRP ו-ESRP מוגברים.תוצאות MRI ודופלר תקינות.לפני מספר ימים נשלחתי לצילום רנטגן באזור השוק ולהלן התוצאות: מבנה גרמי שמור. מוקד מסויד ברקמות רכות בצמוד לדיאפיזה של הטיביה באספקט הקדמי. מה התוצאה אומרת? האם הכאבים נובעים מבעיות בגב או מבעיות ראומטולוגיות? הכאבים רק מחמירים אך קשה לי למצוא את מקור הבעיה שגורמת לי לסבל רב. אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגב תחתון וברגל

הוספת תגובה

• הייתי שמחה לקבל תשובה

נועם
    29/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב ועוד

ד''ר זאב פלדברין
    01/07/2009

לפי התיאור והברור נרא שמדובר במחלה ראומטית מסוג כל שהוא ולעתים לוקח הרב זמן להגיע לאבחנה המלצתי שתגשי לבדיקה של ראומטלוג כגון דר' פיסטינר היושב ברמת השרון אני בטוח שהוא יוכל להועיל לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו