כאבים לא מוסבררים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לא מוסבררים
    רותי
    30/06/2009

שלום לכם

אני בת 43 לאחר 4 לידות, שהאחרונה היתה לפני 8 שנים. (לא יודעת אם זה חשוב, אך ציינתי).
    לאחרונה יש לי כאבים באזור הירכיים אשר משפיעים על כל הרגל, וכאבים בגב התחתון.
    הרופא הזריק לי זריקה באזור הירך, היה לי שיפור למשך יומיים, והמצב חזר לקדמותו...
    הכאבים כל כך חזקים שאני לא יכולה לישון בלילה, אני לא מוצאת מנוחה בכלל. אני לוקחת כדורים נגד כאבים אך כלום לא עוזר...
    בצילום אגן כולל פרקי ירכיים AP: נמצאו מימצאים של: הודגם אזור סקלארוטי בסמוך ל SIJ ימני שחשוד ל ILII OSTEITIS CONDEN (יצא לי הפוך, אבל אתה בוודאי מבין).
    האם יש קשר לכאבים שיש לי?? והאם ניתן לפתור את הכאבים הללו?
    תודה ויום נעים לכם
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לא מוסבררים

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים לשאלה שלי??

רותי
    02/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בירכיים

ד''ר חגי אמיר
    03/07/2009

רותי יקרה,
    קשה מאד להתייחס כשלא בודקים אותך ולא רואים צילומים מיפויים וכד'.
    את נמצאת במעקב וטיפול אורטופד, המשיכי את המעקב אצלו אם זה לא עוזר פני ליעוץ נוסף אצל אורטופד אחר. לא ניתן לפתור סימפטומטולוגיה מורכבת בשני משפטים באינטרנט.
    בהצלחה דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו