נפילה על מרפק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילה על מרפק
    בר
    07/07/2009

שלום שמי בר ולפני המון שנים נפלתי על המרפק ולא הלכתי לרופא ומאז הגיד ביד עושה רעש מתי שאני מאמץ תיד ..יכול להיות שהגיד החלים אבל סטה קצת..השאלה היא אים אני יכול לחבוש את המרפק בתחבושת אלסטית למרות שעבר הרבה זמן?ואים כן לכמה זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילה על מרפק

הוספת תגובה

• מרפק

ד''ר יונה יניב
    08/07/2009

איזה גיד? איפה עושה "רעש"? ואולי בכלל לא גיד אלא בעיה אחרת? צריך להבדק ע"י אורתופד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרי תועלת

בר
    08/07/2009

זה רק מראה שכול הפורומים של הרפואה חסרי תועלת ..אים כול דבר אתם אומרים תלך לרופא.. כאילו אני לא יודע שיש רופאים ..כלל לא הייתי צריך לפנות אלייך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבר: הכול פרסומות

בר
    08/07/2009

זה הכול פרסומת של רופאי הפורום..הם יעשו הכול כדי לפרסם את המרפאות שלהם ואת עצמם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורם אורטופדי

ד''ר חגי אמיר
    09/07/2009

בר היקר,
    תפקיד הפורום הוא לנסות להבהיר דברים לא ברורים לך או להרחיב מעט בנושאים שמענינים אותך אישית, ויתכן ויסיעו גם לאחרים המבקרים בפורום.
    כל שאלה ספציפית שאין בה מספיק נתונים כדי לענות עליה, ודורשת בדיקה, אין כל אפשרות לענות לך בצורה מספיק נכונה עד שתבצע בדיקה על ידי רופא שיוכל לדעת את הפרטים המיחדים את מצבך הרפאוי.
    לשאלתך:
    תנסה לשים תחבושת לא הדוקה מדי, ותראה איך תרגיש. אם זה עושה לך טוב - מה טוב. אם אתה תרגיש שזה מפריע ולא עוזר, אל תשתמש בתחבושת.
    מקוה שענינו לשאלתך.
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו