דלקת בגיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגיד
    חנה
    15/07/2009

אני בן 71, הרופא איבחן אצלי דלקת בגיד, היו לי כאבים חזקים כך שלא יכולתי לשים את כף הרגל על הריצפה, הרופא נתן לי טיפול בתרופה ARCOXIA 90 מ"ג, לתקופה של 10 ימים. כלומר 10 כדורים.
    רציתי לשאול : 1. התרופה בעצם מטפלת בכאבים למיטב ידיעתי, האם היא גם יכולה לרפא את הדלקת ? 2. כמו כן הרופא הבחין שיש לי שחיקת סחוס, והוא המליץ לי לקחת מגה גלופלקס, האם זה הוכח כעוזר בבעיה ?
    ודבר אחרון שרציתי לשאול זה , האם טבילה בים המלח יכולה לעזור לי?

מודה לכם מראש
    לאון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגיד

הוספת תגובה

• וונדרפלקס

יונית
    16/07/2009

שלום
    מאד ממליץ לך לנסות מוצר טבעי לחלוטין שנקרא וונדרפלקס. לידיעתך לרפואה הקונוונציונלית אין פתרון לדלקת בגיד אלא רק משככי כאבים, הוונדרפלקס מנסיוני פשוט מרפא את הדלקת ומאידך לא גורם לתופעות לוואי. שווה מאד לנסות.
    יונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם מגה גלופלקס טבעי לחלוטין

ליאורה
    22/07/2009

אני לא מכירה את הוונדרפלקס אבל גם לי הרופא המליץ על מגה גלופלקס והסביר שהוא מכיל רק דברים טבעיים ולכן אין בעיה לקחת אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בגיד.

ד''ר חגי אמיר
    21/07/2009

שלום לאון.
    1. ארקוקסיה היא תרופה שמעדנת במעט את התגובה הדלקתית של הגוף.
    התגובה הדלקתית היא תגובה הריפוי של הגוף לנזק. יכול להיות מסיבות שונות. פגיעה מכנית, זיהומית, גידולית , כימית וכד'.
    תופעת הלאוי של הדלקת היא כאב, חום מקומי, אודם ונפיחות. תופעות אלה לעיתים מתרידות ומפריעות בתיפקוד. ולכן התרופות נוגדות הדלקת מפחיתות במעט את התופעות הנילוות הנ"ל. את הריפוי הגוף עושה בעצמו. אנו הרופאים מנסים רק לא להפריע.
    2. מגה גלופלקס היא תוסף מזון המכיל מספר חומרים המשתתפים במיבנה הסכוס. קיימות הוכחות סטטיסטיות שהגלוקוזאמין סולפט שהוא אחד המרכיבים במגה גלופלקס יכול למנוע כאבים הניגרמים מנזק סכוסי בשלבים מתקדמים. לכן יש מקום לנסות תוסף זה.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו