רגל כואבת וסימנים כחולים ואדומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגל כואבת וסימנים כחולים ואדומים
    שלומית
    16/07/2009

שלום רב,
    אני אשה בת 34, אמא לילד בן 3.5.
    לפני כ 5 חודשים התחילו לי כאבים ברגל ימין בירך שהרגישו כמו התכווצות שרירים חזקה במיוחד.
    הכאב לא עבר אחרי חודש אז פניתי לאורטופד-הוא הפנה אותי לצילום רנטגן והצילום יצא תקין. הרופא קבע שזה אולי דלקת ויעבור לבד. הכאב בא והלך במשך כמה שבועות ואז נעלם כלא היה.
    לפני כחודש חזרו לי הכאבים ובגדול. זה כבר לא מרגיש כמו התכווצות שרירים אלא כאב שבא והולך כל הזמן, לפעמים כאב חד לפעמים עיקצוצים, גם בירך וגם בברך וגם למטה מהברך.
    הכאבים החריפו השבוע ופתאום הופיעו לי כל מיני סימנים מוזרים, כמה סימנים כחולים הופיעו לפני כמה ימים ואתמול הופיע כתם אדמדם - טיפה נפוח וכואב כשנוגעים מאוד בירך- בדיוק במקום שכאב מהתחלה. היום הופיע עוד סימן אדום קטן ליד הברך . מאתמול בלילה הרגל כואבת לי מאוד מאוד וגם היום הכאב לא עוזר אותי- עד אתמול הרגל כאבה במשך היום במנוחה ולפעמים בהליכה אבל לא בלילה!
    חשוב לציין- כבר כמה חודשים שאני לא מרגישה טוב- בחילות וחולשה מדי פעם. עשיתי בדיקות דם כלליות שיצאו תקינות.
    אני מודאגת וחושבת על הגרוע מכל. יש לי תור שוב לאורטופד אך אשמח לעוד חוו"ד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים ברגל

ד''ר חגי אמיר
    21/07/2009

שלומית שלום.
    לפני הכל יש להבדק אצל רופא המשפחה הוא יבדוק זרימת הדם בורידים וישלח לבדיקת זרימה ורידית - בדיקת דופלר ורידי.
    להמשיך טיפול וברור משם.
    בהצלחה דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו