חוסר תחושה באצבע כתוצאה ממכה חזקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תחושה באצבע כתוצאה ממכה חזקה
    שביט
    21/07/2009

שלום רב ,
    אני בת 33
    אתמול בערב נסגרה לי הדלת של הרכב בחוזקה על 2 האצבעות (זרת + קמיצה).
    אין נפיחות, אין סימנים וקצת כואב אך באצבע הזרת יש לי חוסר תחושה בחצי העליון של הזרת וזו תחושה מוזרה שמציקה לי מאוד .
    מה אני צריכה לעשות ? האם זה עובר לבד או שצריך טיפול? או שזה לא עובר בכלל ???

תודה על התשובה

מרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שמדובר באצבעות שבכף היד

שביט
    21/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטעות עשיתי אותו דבר לאבי ז"ל

יצחק
    22/07/2009

האיש הייה כבר קשיש מאוד ולכן קשה הייה לי להבין אים הוא ניפגע או לא על כל פנים לקחתי אותו למיון כדי לעשות צילום לראות אים אין נקע או שבר ואכן לא הייה שום דבר חריג שם לא שבר ולא כלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירת דלת

ד''ר יונה יניב
    22/07/2009

החבלה לאצבעות היא חבלת מעיכה וכנראהיש חבלה גם לעצבים התחושתיים של האצבע. זה יכול לבוא לידי ביטוי או בירידה בתחושה עם תחושת עקצוץ למגע או תחושה חזקה יותר, עד כדי כאב. בדכ"ל התופעה חולפת לאחר זמן, לעיתים נותרות שאריות. אם יש תחושה באצבע לא מטפלים אבל אם התחושה נעלמת לגמרי - יש לנתח ולבדוק את העצב. גם כשיש כאב בלתי נסלב בודקים את העצב בניתוח. בקיצור - צריך לבדוק אותך ולהחליט בהתאם אבל בדכ"ל הכל מסתדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו