מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי בעיה בכף הרגל והאצבעות.ר.28/07/2009
בוקר טוב ד"ר , אני רוצה לשאול משהו. אני בת 28, 1.78, משקל, 64. לפני פחות מחודשיים יצאתי לרקוד עם נעליים חדשות, נעלי עקב, כשביום יום אני נועלת רק נעליים שטוחות. מה שכן, באותו הערב, הייתי עם הנעליים הלא נוחות האלה כ4 שעות של עמידה וריקוד ואז (כרגיל) הרגשתי לחץ האיזור כף רגל ימין, באיזור האצבעות. כשחלצתי את הנעליים באותו הערב, היו לי כאבים ברגליים ובעיקר באצבעות 3-4.והרגשתי שכביכול הן קצת רדומות, או משהו, כנראה שפגעתי בעצב. אני עושה קומפרסים קלים. אך כרגע אין לי כאבים או משהו.רק מרגישה תחושה לחץ מידיי פעם באצבע ה-4.אין נפיחות, אין אודם. אך עדיין, אני תמיד הולכת עם נעליים שטוחות,תמיד.הייתכן שהמעמסה שהיתה לי על הרגל באותו הערב גרמה לפגיעה בשריר או בעצב? ואם כן,האם זה יעבור?ואיך? אני נורא אשמח אם תוכל לענות לי בהקדם.אני די מפחדת מהעניין. :( תודה רבה, ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת הרדמות באצבעות הרגליים
ד''ר חגי אמיר29/07/2009שלום ר.
אכן כניראה נלחץ עצב שהולך לאצבע ברגל.
סביר להניח שיקח לעצב מספר ימים להחלים מהטראומה שלו והתחושה תחזור.
אל דאגה.
רק היזהרי לא לעשות שטות זו שוב.
המשיכי לרקוד.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ר.29/07/2009תודה על תגובתך,ד"ר .
אם אפשר להוסיף משהו נוסף,
אתמול הייתי אצל אורטופד, והוא בדק לי את כפות הרגליים ומצא שיש לי מטטארסלגיה ברורה דו-צדדית, ופס קווס ניכר.
מה זה אומר בעצם?הוא ניסה להסביר לי שמדובר בכף רגל מוקשתת ושזו בעיה ההפוכה מפלטפוס(שזו כף רגל שטוחה) האם זה מה שגורם לי כל הזמן לחץ על האצבעות כף הרגל?
האם יש איזו תרופה או משחה שעליי לקחת?
הוא נתן לי לעשות פיזיותרפיה, מדרסים וכן בדיקת אולטראסאונד....
אודה לך נורא.. :)
ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפז קווס
ד''ר חגי אמיר29/07/2009ר. שלום.
ענית בעצמך על כל השאלות.
כן מבנה הרגל שלך עם קשת גבוהה, ולכן כדאי לנעול מדרסים שממלאים את הקשת כדי להוריד את המתח מקצות עצמות המסרק.
מאחל לך הרבה הצלחה.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?