דיסלוקציה באקרומיון קלביקולה- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיסלוקציה באקרומיון קלביקולה- דחוף
    מורן
    07/08/2009

היי!

לפני שלושה חודשים פניתי לרופא אורטופד ידוע ומכובד בנוגע לכאבים עזים בכתף. אחרי בדיקה של 20 שניות בדיוק הוא אמר "כנראה דלקת" ונתן אטופן לעשרה ימים, ולאחר מכן כשהכאבים לא עברו נתן שוב סיבוב נוסף של אטופן, בהנחה שיש דלקת בגיד.
    הבוקר הלכתי מיוזמתי לצילום של הכתף,והתברר שיש לי דיסלוקציה "קלה" באקרומיון קלביקולה.

כואב לי מאוד,ואני לא יודע מה עושים הלאה.. אני הרי בחיים לא יחזור לאותו רופא, והרופא שבדק את הצילום אמר לי שזה לא נראה טוב ויכול להיות שזה דופק עוד דברים.
    לאן הולכים מחר בבוקר?
    חדר מיון?

ד"א, אני בן 24.5,בריא באופן כללי ועוסק בקראטה באופן קבוע.

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריקה

ד''ר יונה יניב
    07/08/2009

האם הרופא שבדק את הצילום היה אורתופד שגם בדק אותך? האם עשו צילום השואה ליד שניה? האם יש חבלה לאיזור שאתה זוכר?
    השאלות אינן "סתמיות" כי ישנם מצבים כרונים, ויש גמישות יתר ויש מבנה מסוים. בכל מקרה - צריך בדיקה יחד עם הצילום ואז להחליט. בדכ"ל אם הפריקה כזו שאיננה מסכנת את העור ועד דרגה מסוימת אין צורך בטיפול ניתוחי, רק "זמן".
    בהצלחה
    דר' יונה יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו