כאבים מהאגן עד לפיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מהאגן עד לפיקה
    שי
    16/08/2009

שלום רב

יש לציין שאני בן 20
    יש לי כאבים מהאגן עד לפיקה עברתי מיפוי עצמות בלי ממצאים שגורמים הכאבים גם נמשכים לתקופה ארוכה של 6 חודשים שבהם בקושי זזתי

הכאבים

הכאבים באים לידי ביטוי כאשר אני דורך על הרגל בכל דריכה על הרגל יש לי כאבים חזקים וגם יש פעמים שאני לא מצליח להזיז בכלל את הרגל הקושי בלהזיז את הרגל הוא בערך 6 חודשים
    מאז שהתחילו הכאבים הכאבים ארשונים הרגשתי אותם באמצע מאמץ גופני אבל למרות זאת המשכתי לעשות את המאמץ הגופני לפחות שבועיים שרצתי במשך כל השבועיים האלה יום יום
    אחרי שבועיים בקושי הצלחתי ללכת 2 ק"מ
    כל פעם שאני דורך על הרגל שמאל היא כאילו מתקפלת אחרי שאני דורך על רגל שמאל
    (אני שהרגל מתקפלת בגלל שלא הזזתי את הרגל הרבה זמן אבל הכאבים )
    בנוסף יש לי הגבלת תנועה בהזזת הרגל הצידה ובלהרים את הרגל למטה ומעלה

ועוד דבר ששחכתי לציין זה שכל פעם שאני דורך על הרגל הוא מפעיל אותה הכאבים מתחזקים

למשל עשיתי השבוע פיזיוטרפיה עשיתי תתרגיל עם האופניים ולאחר מכן לא הצלחתי להרים את הרגל

בדיקות

כח רגליים שווה קיימת הגבלה ביישור של מפרק הירך קפיצה כיפופית של כ 10 מעלות קיימת רגישות ברוטציה פנימית ורגישות קלה מעל הקפסולה האחורית צילום אגן ומיפרקי ירכיים ללא ממצא גרמי

אבחנות HIP AND PELVICREGION JOINTS PAIN

ממצאים מיפוי עצמות

שינוי מאמץ לאורך הטיביות מוקד חם בפיבולה דיסלטית מימין מתאים לשבר מאמץ בנוסף מוקדים חמים באזור טרזלי ימני ובמידה פחותה גם בשמאלי מתאים לשינווים ארטרוטים או שינוי מאמץ שינויים ארטרוטיים בברכים יותר משמאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מהאגן עד לפיקה

הוספת תגובה

• כאבים ברגל שמאל

ד''ר חגי אמיר
    18/08/2009

מאיר שלום.
    אני מציע להמשיך את הברור אצל האורטופד המטפל.
    בנתיים עשית מספר בדיקות בכיוון ברור הכאב. ולפי התאור שלך יש מספר ממצאים לא תקינים.
    מקוה שתמצא מזור לכאביך.
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לכאבים

שי
    18/08/2009

יש לי שאלה נוספת
    אתה יודע אולי ממה יכול לוצר הכאבים האלה ?
    של הכאבים בעת שאני דורך אליה או בזה שאני לא מצליח להרים אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו