תחושת נימול לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת נימול לאחר ניתוח
    לינוי
    19/08/2009

שלום

לפני כשלושה ימים עברתי ניתוח שרוול על מנת ולהפחית במשקל. יום אחרי הניתוח (יום שני) לקראת שעות הערב התחלתי לחוש כי החלק העליון של הירך שלי כולל לכיוון האגן רדום. הרופא המטפל שלי הסביר לי כי ייתכן שהדבר נובע מתנועה לא נכונה או מכיבה מרובה על הגב (לאחר הניתוח שכבתי הרבה על הגב ולא ממש יכולתי לזוז ) בבית החולים עצמו השתדלתי להסתובב וללכת כמה שיותר אך עדיין התחושה לא עוזבת אותי הרופא שלי אמר כי אין חשש לפקקת מכיוון שהיא מתרחשת בדרך כלל בחלק התחתון של הרגל אך היום כשקמתי בבוקר אני מרגישה כאילו הירך למעלה מקרינה לי גם כלפי הרגל למטה. מה ניתן לעשות ואיך ניתן לבדוק זאת? אני ממש לחוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת נימול לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• נימול לאחר הניתוח

ד''ר חגי אמיר
    20/08/2009

בעת הניתוח אין שליטה של השרירים ואין הגנות על לחצים ותנועות לא רצויות.
    יתכן שבעת הניתוח השכיבה או תנועה כלשהי גרמה ללחץ על עצב מסוים וגרמה לו לנזק קל.
    בד"כ עצבים מתאוששים תוך מספר ימים עד שבועות.
    יש לעקוב אחר זאת, ובמידת הצורך להיוועץ בנוירולוג.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינוי אנא צרי עמי קשר דחוף

אבי
    24/10/2009

לינוי שלום

קראתי את הודעתך, וכמעט נפלתי מהכיסא. מצבי זהה כמעט לחלוטין לשלך - עברתי ניתוח שרוול לפני 5 ימים, ומרגיש את אותן התחושות באותו חלק גוף בדיוק - מברך שמאל ועד מותן שמאל, בחלק הקדמי של הירך, כאילו הרגל "מתעוררת" מהירדמות, עד כדי דקירות.

ההבדל היחיד בין המקרה שלך לשלי, ובגללו אני פונה אליך, הוא הזמן - אני רואה שאת פנית להתייעצות לפני חודשיים, בעוד אצלי זה טרי.

אם תוכלי לכתוב לי למייל מה מצבך היום, מה עברת עם זה, האם זה הסתדר ואם כן איך ותוך כמה זמן, זה יעזור לי מאוד - כרגע אני בחרדה רק מהסיפור הזה ולא מעצם ניתוח השרוול שעברתי.

המון המון תודה, אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו