כתפיים כפופות נוטות קדימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתפיים כפופות נוטות קדימה
    ליטל
    20/08/2009

שלום לכולם, רציתי לשמוע חוות דעת של מישהו לגבי הגב\כתפיים שלי, בזמן האחרון הרבה מציינים ואומרים לי שהכתפיים שלי כפופות\נוטות קדימה\גב עקום\עמידה כפופה ואני רוצה שמישהו מומחה יגיד לי בדיוק מה הבעיה אצלי. צירפתי להודעה זאת תמונות כדי שתראו בדיוק במה מדובר כי קשה לתאר את זה במילים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הנה עוד תמונה

ליטל
    20/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה עוד תמונה

ליטל
    20/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתפיים שמוטות

ד''ר חגי אמיר
    21/08/2009

שלוום ,
    ראשית לכל אחד יש מיבנה כתפיים שונה. לחלקינו יותר מרובע לחלקינו יותר שמוט. הדבר תלוי במיבנה העצמות המפרקים והשרירים בחגורת הכתפיים.
    במידה ובנוסף למבנה יש נטיה למשיכת הכתפיים לפנים, הדבר גורם לעיגול הגב העליון ותחושה של גיבנת עליונה.
    זאת ניתן לעיתים לשנות על ידי אימון והעלאת המתח - טונוס בשרירים המושכים את הכתפיים קדימה.
    ניתן לעשות זאת על ידי העלאת המודעות למשיכת הכתפיים לאחור כל זמן שניזכרים.
    וכן על ידי תרגילים לחיזוק השרירים המושכים את השכמות לאחור.
    שרירים אלו ניתן לאמן על ידי שכיבה על ספסל על הבטן, והרמת משקולות מהריצפה למעלה לשני הצדדים , כאשר המרפקים בכיפוף קל . ניתן לבצע גם תרגיל בעמידה, והרמת המישקולות לשני צידי הגוף עם ידיים כמעט ישרות (כיפוף קל במרפקים).
    יש להתחיל עם משקולות של 0.5 ק"ג, ובהדרגה להעלות במשקל אחת לשבוע.
    בהצלחה.
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תומכים לכתפיים

ערן
    20/09/2012

שאלה בנושא של כתפיים שמוטות אני עושה ספורט כל חיי לאחר ניתוח בכתף לדעתי נוצר מצב שהיה לו כבר התחלה קודם אבל הכתפיים שמטות
    אני כבר בן 40+
    קשה לי להחזיק את הכתפיים מורמות אני מנסה לעבוד על המודעות
    חשבתי להעזר ברצועות אלסטיות שראיתי בחנות.
    ניסיתי בחנות וזה מרים את הכתפיים השאלה האם זה יועיל לי ובמשך הזמן יתאפשר להפסיק שימוש והכתפיים יהיו פחות שמוטות?
    קבעתי רופא עמוד שידרה לסוף נובמבר זה עוד רחוק
    רעיוננות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו