כאבי צואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צואר
    אדווה
    04/09/2009

שלום...ברצוני לשאול שאלה:מאז ומתמיד היתה לי בעיית יציבה לא נכונה ..לא משהו מוגדר אבל אפשר לשים לב שאני לא יושבת זקוף עוד מילדות...אולי בצתאבא הגדירו את זה כעקמת..אבל אין לי כאבי גב או משהו...הבעיה היא בעיקר בצואר..לא יודעת אם זה קשור ליציבה אבל נשמע הגיוני שאולי גם כן...בשנים האחרונות נוצרה לי בעיית לסת קליקים ואמרו שזה כנראה קשור ליציבה הלקויה ולבעיות בצואר ...או שהבעיה בצואר גרמה לבעית הלסת...מן ביצה ותרנגולת..בחודש האחרון נתפס לי הצואר פעמיים כבר ולא סתם נתפס אלא ממש כאבים וחצי צואר בצד שמאל תפוס בעצם ,בשכמה השמאלית בעיקר.שמתי לב לעובדה שזה קורה ומחמיר בלילה .אולי הכרית נוצות עליה הנני ישנה לא מתאימה לי ואני זקוקה לכרית אחרת אולי אורתופדית?ביקרתי לפני שנה אצל אורתופד בנוגע לזה הוא נתן לי פיזיו' ושם לימודוני תרגילים.זה אמנם עוזר,מעין פילטיס..אבל שוב הצואר מחמיר לי בלילה במיוחד ואני מתעוררת 4 פעמים לערך!!כדי ל"נפח" את הכרית..אין לי רצף בשינה וזה משפיע עליי בנוסף לכאבים בצואר עצמו.רציתי לרכוש כרית אורתופ' אבל לא יודעת איך לבחור יש הרבה סוגים ומחירים יקרים .אני מוכנה להקיע אבל לא יודעת איך מ2 דק' בחנות גם אם זה ממש נוח לבחור כי בבית צריך להתרגל ואם זה לא אז לא תמיחדניתן להחזיר(אלא אם כן יושנים על הניילון של האריזה וזה לא ממש אינדיקציה נוחה..).מה לעשות???בבקשה תשובתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צואר

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה..

אדווה
    08/09/2009

..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו