מדרסעם ביו מכניים גורמים לכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדרסעם ביו מכניים גורמים לכאבים
    יואש
    06/09/2009

שלום,
    לפני כחודשיים קניתי מדרסים ביומכניים ברשת כלשהי. מאז פוקדים אותי כאבים שונים בכף הרגל- תחילה היה זה בקשת, אח"כ בצד החיתוני של כף הרגל וכעת יש לי כאבים בעקבים. בכל פעם שאני ניגש לחנות המוכרים "משפצרים" לי את המדרס כדי שיעלמו הכאבים (דבר שנראה לי מאוד לא תקין) אך כל היעלמות של כאב מסויים מלווה בהופעה של כאב במקום אחר. בנוסף, אני סובל מכאבים (ככל הנראה דלקות) בצידי הרגל ובמפרקי הרגל, ואני חושד שגם בבעיה זו המדרסים הם הגורם.
    חשוב לציין שאני רץ שלוש פעמים בשבוע (אני כמעט ולא מעלה את סרגל המאמצים. כרגע אני נח עד היעלמות הכאבים), ובנוסף לכך היו לי בעבר מדרסים "פשוטים" שבעזרתם רצתי למעלה מחצי שנה (תוך העלאה מתמדת של סרגל המאמצים) ללא כל כאב. בשלב מסויים המדרסים נהיו בלויים וקיבלו את הצורה של הרגל, החלו להופיע לי כאבים ברגל ואז קניתי את המדרס הביומכני, שהביא עימו רק צרות.
    אשמח לדעת מה הפתרון לבעייה שלי, והאם יתכן שהמדרס גורם כל כך הרבה בעיות.
    בתודה מראש, יואש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביאומכני

ד''ר יחזקאל טיטיון
    07/09/2009

לא כל אחד צריך מדרס "ביאומכני". מדרס כזה נדרש באינדיקציות ספציפיות בלבד. רשתות רוצות לספק מדרס כזה כי הוא יותר יקר. דבר ראשון, תפסיק עם המדרסים המכאיבים. דבר שני תעשה מדרסים פשוטים כמו שהיו לך אם אתה בכלל צריך מדרסים. בכל מקרה לפני זה הייתי ממליץ לפנות לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל לברר אם בכלל יש צורך במדרסים ואם כן, איזה סוג.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו