אצבעות הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצבעות הרגליים
    נורית
    12/09/2009

שלון
    אני לא יודעת אם אני במקום הנכון , במידה ולא אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון.

הבעיה שלי היא כזו:
    כשנולדתי, אצבעות הרגליים שלי היו תקינות ונורמליות , אך אם הזמן האצבע הרביעית בשתי הרגליים ( האצבע שליד הזרת ) כאילו לא התפתחה, היא נשארה למעלה וקטנה קטנה, ממש כאילו חלק נפרד מהרגל. ( צירפתי תמונה )
    כל הזמן התביישתי מאוד והייתי מסתירה את הרגל בנעליים סגורות באיזור האצבעות כדי שאף אחד לא יראה.
    אם השנים, להפתעתי גיליתי עוד ועוד אנשים אם אותה הבעיה באותה האצבע בשתי הרגליים בדיוק כמו אצלי, אפילו אחיינית שלי קיבלה את הרגל שלי.
    השאלות שלי הן:
    1. האם יש תופעה מוכרת כזו כפי שתארתי? (כיוון שראיתי מספר אנשים עם אותה הבעיה, מה גם שזה מאוד מפריעה זה שהאצבע למעלה מעל כל האצבעות, אי אפשר לנעול כל נעל כי זה כואב וזה ממש ממש מכוער.)
    2. האם ניתן לעשות משהו בנידון.( ניתוח יכול לתקן את הבעיה? )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצבעות הרגליים

הוספת תגובה

• הנה התמונה

נורית
    12/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא קיבלתי תשובה???

נורית
    22/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.

ד''ר יחזקאל טיטיון
    25/09/2009

1. האם יש תופעה מוכרת כזו כפי שתארתי? - בהחלט מוכר ונובע בד"כ מעצם מסרק 4 קצרה.
    2. האם ניתן לעשות משהו בנידון.( ניתוח יכול לתקן את הבעיה? ) - ניתן לבצע ניתוח להארכת עצם המסרק הנ"ל אך כרוך בריפוי ממושך ושכיחות סיבוכים גבוה.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו