מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר חגי אמירמאיה15/09/2009
שלןם ד"ר,
ראיתי שאתה עובד בתל השומר ואני תוהה אם מחלקת השיקום האורטופדי מתאימה לטיפול בבעיה שלי.
לפני יותר מ - 10 שנים עברתי תאונת דרכים שבעקבותיה נגרמו לי שברים ברמוס פוביס עליון ותחתון, נקבעה לי נכות בגלל סיפיזיוליזיס עם מגבלות בינוניות בהליכה. חוץ מזה, סבלתי משבר באצטבולום שמאל שבעקבותיו עברתי ניתוח, אבל ללא החלפת מפרק.
במהלך השנים חייתי בסדר עם הנכות, עם כאבים רק לאחר מאמץ.
כיום אני בהריון ראשון- שבוע 14 וכבר משבוע 12 סובלת מכאבים בחלק התחתון של הבטן ובמפשעה ומתקשה מאוד להרים את רגל ימין, דבר גורם לי גם לצליעה.
יש לי שאלות רבות - מה צפוי לקרות בהמשך ההריון, האם גם השבר במפרק יתחיל לכאוב בגלל המשקל הגדל? (הריון מרובה עוברים...), האם המגבלות צפויות להחמיר? מה כדאי לעשות כדי למנוע החמרת המגבלות, האם יש חגורת תמיכה כלשהי שעשויה להקל על הכאב? האם בנסיבות אני חייבת ללדת בניתוח קיסרי. והאם קיים טיפול במחלקה שלכם שכדאי לי לקבל על מנת שאוכל לעבור את ההריון והלידה בשלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה
רחל04/10/2009תשאלי את הרופאים לגבי ניתוח שנקרא אוסטאוטומיה של האצטבולום.
גם לי יש בעיות במפרק הירך ( מסיבות שונות) ושלחו אותי לניתוח שדוחה להרבה שנים את הצורך בהחלפת מפרק. אולי זה יכול להיות מתאים גם במקרה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב בהריון
ד''ר חגי אמיר05/10/2009שלום מאיה.
חשוב לבדוק היטב ולראות את מקור הכאב ולטפל בהתאם.
כמו כן בקופות החולים השונות יש תכניות לאשה ולאם של חוגים להתעמלות להריון ולאחר הלידה כדי להכין אותך לכך.
כעת ולך יותר מכל אחת אחרת רצוי להצטרף לחוגים אלו כדי לחזק את השרירים התומכים בגב ובאגן.
בהתאם לבעייה הגורמת לכאב יש לתמוך ספציפית.
אשמח לעזור במידת האפשר.
מצבך אינו מחייב אישפוז. אולם כן מתבקש אימון מודרך ורציני.
מועדים לשמחה.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכטרב
עופר לוי01/02/2011שלום שמי עופר לוי אני כבן 40 סובל מזה כ15השנה ממחלת אנקילוזיס ספונטילייטיס בכטרב קשה בשנים האחרונים מצבי קשה קלינית והדמייה צליעה קשה כאבי גב קשים מיתהלך במקל ניבדקתי אצל 11 ראומטלוגים באזור המרכז ו כ15 אורטופדים ואין ספק שכולם מסכימים עים הנכות הקשה קיימת שינויים סקלרוטיים קשים סביב המיפרקים הסקרו אלייקלים דו צדדי קשה יש עקמת קיפוזיס קשה מחלתי מיתקדמת וסוערת לא יודע מה לעשות הוערכתי על ידך ודוקטור חנן גור גוזנר בניידות תל השומר למרות ש3 שנים קיבלתי 80 אחוז ניידות הגשתי החמרה וההחמרה קשה הורדתם לי את הנכות ל60 אחוז מצב המיפרקים ירכיים שחוק כך קבע גם אורטופד ליאור דיין ואורטופד ולן גד מצב המיפרקים נגועים ומוגבל ביותר בבקשה תיתחשבו בי מופנה לוועדה אצלכם בתל השומר לאחר קביעת בית הדין הודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?