דלקות בקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות בקרסול
    יסמין
    11/09/2007

שלום רב,
    יש לי בעיה שמציקה לי כבר המון שנים..
    אני בת 21 ומגיל 14 בערך זה התחיל להיות דבר עיקבי (פעם בכמה חודשים).
    יש לי קשת גבוהה מאוד בכף הרגל (ההפך מפלאטפוס), ובכל הליכה של יותר משעתיים הקרסול מתחיל להתנפח והאזור כולו נהיה אדום והכאבים איומים.
    אז יש לי מידרסים ובאמת אני מרגישה שיפור אבל לפני חודש בערך המקרה חזר לי בכף הרגל רק שפעם ראשונה שזה קרה לי אחרי שלא עשיתי שום פעילות גופנית.
    אני משוחררת מהצבא ואני בינתיים לא עובדת.
    האם זה יכול להיות שנוצרת דלקת ככה סתם מבלי שום פעילות?
    תודה רבה, שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות בקרסול

הוספת תגובה

• דלקות בקרסול

ד''ר דן צין
    15/09/2007

שלום שירלי ושנה טובה,
    אם את סובלת כבר שבע שנים, למה הפעם את מופתעת מחזרת הכאב? פעילות לא חייבת להיות עבודה או ספורט. לפעמים מספיק טיול, מעבר דירה או סתם יום עמוס בסידורים. יחד עם זאת יתכן ובאמת מצבך החמיר ונדרש טיפול נוסף למדרסים. לכי להבדק.
    בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק אבל..

יסמין
    16/09/2007

קודם כל שנה טובה וחג שמח!!
    אני לא הייתי מופתעת פשוט עד עכשיו הייתי צריכה לעשות פעילות ממש משמעותית בכדיי שתיווצר דלקת ופתאום זוהי פעם ראשונה שלא עשיתי ממש כלום ונוצרה לי דלקת.
    אני אלך לטפל בזה..
    בכל מקרה תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו