בעיות ברכיים וקרסוליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ברכיים וקרסוליים
    דידי
    05/10/2009

שלום, אני בן 19 וסובל כבר למעלה משנתיים בבעיות בגב התחתון שמתבטא בכאבים בישיבה זמן רב, עמידה ממושכת ואפ' במהלך השינה. האורטופד איבחן אצלי קיפוסקוליוזיס ע"י צילום. בחצי השנה האחרונה התווספו לכאבים בגב בעיות בברכים האורטופד אמר שיש לי CHONDROMALACIA OF PATELLA ושלח אותי לפיזיוטרפיה. הפיזיוטרפיה והתרופות לא עזרו. בנוסף בזמן האחרון החלו כאבים עזים בגב העליון שמתבטאים ב"קיליקים" נוראיים שנשמעים חזק מאוד בעמוד השדרה וזה קורה במהלך כל היום כל פעם שאני מיישר את הגב. בשבועיים האחורנים התגברו הכאבים בבירכיים והחלה נפיחות ממש מתחת לברך. כבר שבוע שאני צולע חלקית ובשלושה ימים האחרונים איבדתי את התחושה ברגל שמאל בצורה חלקית. הרגל מהברך ומטה נעשתה כבדה. בנוסף החלו כאבים עזים בשני הקרסוליים בכפות רגליים ועל כף הרגל. התרופות לא עזרו לי. מה נותר עוד לעשות? האם הכאבים ישאר לי לנצח (ויחמירו)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ברכיים וקרסוליים

הוספת תגובה

• כאביחם מרובים

ד''ר זאב פלדברין
    06/10/2009

ראה התגובה להלן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו