כאבים ברגל ימין +כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברגל ימין +כאבי גב
    דואגת לאמא
    05/10/2009

שלום ,
    אני בחורה בת 30 , נ+1 .
    מזה שבועיים שאני סובלת מכאבים ברגל ימין . זה התחיל מנהיגה . הרגשה של מתיחה של כל השריר מהישבן , הרגשת כבדות ברגליים, כאבים בשוק, צריבות והרגשת תחושת נמלים .
    הייתי אצל אורתופד , בדק אותי בדיקה כללית ורפלקסים ומצא שהכל תקין ולא רואה כלום .
    הצעתי שישלח אותי לצילום והוא שלל זאת ואמר שאין צורך. אבל הכאבים קיימים ויש לי כאבים בגב תחתון גם. כמן כן, לא מובנת לי למה אין לי את הזכות לדרוש צילום על דעת עצמי.
    האם הבדיקה הכללית מספקת על מנת לאבחן שאין שום דבר ש"מסתתר" מאחורי הכאבים האילו?
    האם עלי ללכת לרופא אחר? נא עזרתך בהקדם האפשרי .

תודה רבה ,
    הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברגל ימין +כאבי גב

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד''ר זאב פלדברין
    14/10/2009

התלונות שלך באמת מתאימות לבעיה בגב התחתון . על פי הספר המלצה לצילום של עמוד השדרה היא 6 שבועות לאחר שלא חל שיפור בטיפול בכאבי גב, אך כמובן שהדבר נתון לשיקול דעתו של האורטופד . לדעתי יש צורך לדון עם המטופל לגבי האופציות הטיפוליות ובדקיות העזר ובמידה ואת לא מרוצה ניתן תמיד להחליף את האורטופד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו