פריצת דיסק וטיפול אצל ד"ר בן שושן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק וטיפול אצל ד"ר בן שושן
    דורית
    12/10/2009

שלום רב,
    בת 38.
    אני סובלת מפריצת דיסק ב L5- S1 , אני בבית כבר יותר מחודשיים בחוסר תפקוד. אנ לא יכולה לשבת או לשכב לאורך זמן ובקושי ישנה. יש לי הקרנה לרגל שמאל שנשארה רדומה. ניסיתי פזיוטרפיה והלכתי לכירופרקט מצויין וכלום לא עוזר.
    לאחרונה הומלץ לי על שיטת הטיפול של ד"ר בן שושן- הדמייה בעזרת CT והזרקה של סטרואידים בדיוק מירבי לאזור הדלקת. אשמח לשמוע עם דעתכם על הטיפול, האם הוא יכול לעזור במצבי?

תודה רבה,
    דורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הזקרה תחת בדיקות CT

ד''ר זאב פלדברין
    27/10/2009

כן יש מקרים שטיפול זה מועיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול אצל ד"ר בן שושן מומלץ בחום.

פנינה
    28/10/2009

לכל מי שמעוניין להמנע מניתוח גב מומלץ לבדוק את האופציה. מצ"ב מספר מכתבי המלצה חמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

גלית
    02/06/2010

מעוניינת בבקשה לדעת אם עשית את הזריקה אצל ד"ר בן שושן כי גם אני רוצה לפנות אליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו