עיקום קרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיקום קרסול
    דנה
    12/10/2009

עיקמתי את הקרסול לפני יותר מחודש.
    ירדתי במדרגות ועיקמתי את הרגל והחלקתי כזה על המדרגות ועיקמתי בערך 3 פעמים את הרגל פעם אחרי פעם.
    ומאז התחיל כל הסיפור. אחרי שזה קרה ממש ממש כאבה לי הרגל. ורק אחרי שבוע עבר הכאב הממש רציני והיה לי כואב אפילו לדרוך על הרגל. ואח"כ הכאב היה רק שהזזתי את הרגל אפילו בתנועה הכי קטנה.
    בכל השבועיים שלאחר מכן שמתי כל לילה תחבושת אלסטית. והכאב לא עבר.
    בשבועיים האחרונים הכאבים באים והולכים. ואני שמה את התחבושת בערך לילה כן לילה לא.
    הבעיה שעכשיו מדי פעם כשאני מסובבת את הקרסול, תנועה ממש קטנטנה (לא בכוונה) יש לי דקירות חזקות. והרגל ממש כואבת למשך כמה זמן ואח"כ היא כואבת רק אם אני עושה תנועה חזקה.

זה נורמלי? מה אני צריכה לעשות לגבי זה? להמשיך לשים את התחבושת האלסטית? זה מטריד אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיקום קרסול

הוספת תגובה

• נקע

ד''ר יחזקאל טיטיון
    14/10/2009

עניתי לך במסגרת פורום אחר.

את סובלת מחוסרק יציבות של הקרסול ועלייך לפנות לבדיקה וטיפול של אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו