שבר בטיביה ובפיבולה בשוק רגל ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בטיביה ובפיבולה בשוק רגל ימין
    דודי משה
    15/10/2009

לפני חמישה חדשים מעדתי במדרגות ונפלתי תוך כדי תפיסת הרגל בין 2 מדרגות וסיבובה במהלך הנפילה. נגרם לי שבר בדיאפיזה הדיסטלית של הטיביה(אין סמני איחוי-CT) והפיבולה(יש סימני איחוי-CT) בשוק רגל ימין. מה ניתן לעשות כדי להחיש החלמה? אני בן 54 ובריא ללא בעיות הסטוריות. לאחר למעלה מחמישה חודשים אין איחוי בטיביה, קיימת הגבלה בדורסיפלקציה ובכיפוף הברך. כמו כן אטרופיה של שרירי השוק והירך. התחלתי רק לאחרונה דריכה חלקית עם קביים תוך כדי כאבים בחלק התחתון של הברך, ובאיזור התחתון של השוק מעל הקרסול (איזור השבר). לפני שבוע התחלתי גם US אך הומלץ לי לחפש את המכשירים של: EXOGEN או: MELMAK ולא הצלחתי למצוא היכן ניתן למצוא אותם לשימוש. אודה על כל סיוע מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איחוי איטי בטיביה ופיבולה

ד''ר זאב פלדברין
    19/10/2009

קודם כל הדריכה עצמה מגרה את החיבור של השבר. טיפולב MELMAK מומלץ . המכישר מושאל על ידי חברת SIRAM ס.י.ר.א.מ. בע"מ טל 036241180

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו