טניס אלבו-שאלה למומחה כף יד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טניס אלבו-שאלה למומחה כף יד
    יהודית רז
    17/10/2009

שלום רב,
    אני סובלת מספר שנים מ"טניס אלבו", הכאבים משפיעים על הזרוע מן הכתף ועד כף היד, כולל
    כף היד. אני לא יודעת אם נושא כף היד קשור למרפק או שזו בעיה נפרדת, כי נושא כף היד
    התחיל זמן רב לפני שאובחן ה"טניס אלבו".
    כאשר אני לוקחת אטופן 400 מג ואופטלגין כל יום, הכאב נסבל, אבל כאשר אני מפסיקה
    את האטופן כעבור 7-10, תוך יומיים הבעיה חוזרת ובגדול.
    אני מאוד מוגבלת בפעולות הכי בסיסיות ויומיות שלא לדבר על פעולות יותר קשות (עבורי).
    אני יודעת שלא טוב להשתמש יותר מדי זמן באטופן, למרות שאני לוקחת פמוטידין, כדור שאמור להגן
    על הקיבה.
    אני מוגבלת מאוד בפעילות של היד ובעיקר של כף היד, ודי מיואשת.
    לא רוצה בנתיים לקבל זריקת קורטיזון ובודאי שלא רוצה לעבור ניתוח.
    אני מבינה שזריקת הקורטיזון מורידה את הדלקת, אבל מה עושים בניתוח שעשוי לפתור הבעיה??
    האם יש עוד רעיונות שיכולים להקל על כאבי, האם דיקור הוא באמת פתרון נאות לבעיה.
    אודה מאוד על קבלת תשובתכם
    בתודה ובברכה, יהודית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרפק טניס

ד''ר יונה יניב
    18/10/2009

הפתרונות מגוונים החל בפיזיותרפיה, ריפוי בעיסוק, הליכה עם תומך מתאים, טיפול בגלי הלם, הזרקות של חומר שמקורו בדם שלך עצמך, זריקות סטרואידים וניתוח. (מהקל אל הכבד)
    אם ניסית חלק מהאפשרויות צריך להתקדם הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו