דלקת כתפיים עזרה בבקשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת כתפיים עזרה בבקשה.
    דניאל
    19/10/2009

שלום לכם,יש לי דלקת בכתפיים (יותר נכון בצד שמאל )כבר שנה ולא מזמן התחיל ביד ימין(ממש התחלתי)רק בחודש האחרון ניגשתי לרופא לקבל טיפול.
    הרופא נתן לי ארטופן ל15ימים 400מ''ג X2 ליום 800'מ''ג סה''כ,היום אני מסיים את האנטיביוטיקה וזה לא ממש עזר אולי רק הקל קצת בכתף ימין(זה שנפצעה לא מזמן)
    הרופא גם אמר לי לחכות חודש אחרי האנטיביוטיקה,עכשיו השאלה היא האם יש בכלל טעם שאם האנטיביוטיקה לא עזרה אז חודש מנוחה יעזור?
    בבקשה מחכה לתשובה בהקדם.
    ד'א אני בן 17.והפציעה נגרמה ככל הנראה מפציעה באימונים (מכון כושר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת כתפיים עזרה בבקשה.

הוספת תגובה

• דלקת בכתפיים

ד''ר זאב פלדברין
    19/10/2009

לפי התיאור קרוב לודאי מדובר בדלקת של גידים בכתפיים . הטיפול שקבלת אינו אנטיביוקטי אין לך חידקים בכתפיים אלא טיפול נוגד דלקת מסוג הדלקת שיש לך בגידים. מנוחה של כחודש היא טיפול מקובל אך במקרה שלך לאור משך הזמן שאתה סובל קרוב לודאי שזה לא יועיל והמלצתי לבצע בדיקת US של הכתפיים ולבקש הפניה לפיזיוטרפיה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך,שאלה נוספת.

דניאל
    30/10/2009

1יש מצב שהנזק הוא בלתי הפיך?
    2ואם אנטיביוטיקה או דבר כזה או אחר כן יעזור זה אמור לעזור ואז להשבית?או שאוכל להמשיך להתאמן והכל כרגיל ללא ! שום מגבלה!?
    אשמח לשם של אנטיביוטיקה שיכולה לעזור לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ

דניאל
    03/11/2009

מקפיץ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיון טבעי

יובל
    05/11/2009

ישנו מוצר טבעי שפתר לי בעיה קשה של דלקת בגיד, שמו וונדרפלקס ולאחר ששום תרופה לא עזרה לי הומלץ לי ע"י רוקח ותוך כשבוע התחלתי להרגיש שיפור עד שכיום אין לי כמעט כאבים.
    יובל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו